Pouzdra na notebooky Azub Bike Ortlieb

9. 10. 2009 11:05    Rubrika: Tiskové zprávy

Ortlieb uvádí na trh nová stylová pouzdra

Pouzdra na notebooky Azub Bike Ortlieb

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Ochrana dat začíná už s tím, když notebook nosíte s sebou. Němečtí specialisté z firmy Ortlieb, která se proslavila především špičkovými brašnami pro cyklisty, představili českým zákazníkům jedinečné pouzdro pro notebooky, díky kterému svého IT miláčka nepoškodíte, ať už jej nesete odkudkoliv kamkoliv.
Překrásně vyvedený a jednoduchý obal na notebook je určen pro přenášení pod paží nebo k vložení do batohu či tašky. Je vyroben z kombinace nylonové látky a speciální pěny, která notebook maximálně chrání před nárazy a pády. Nová pouzdra Ortlieb jsou všestranná přesně tak, jako počítač, který ukrývají. Kromě prostoru pro samotný notebook obsahují spoustu malých kapes na dokumenty, propisky a CD. Zvenku jsou navíc umístěny přihrádky pro příslušenství, kabely a adaptér. Zipy jsou umístěny tak, aby nemohly počítač mechanicky poškodit.
V ČR jsou k dostání všechny tři velikosti (13,3“/15,4“/17“) za ceny od 990 Kč. Autorizovaným distributorem produktů Ortlieb je uherskobrodská společnost Azub Bike.

Specifikace (15,4"):
Zvenku:
Výška: 27,5 cm
Šířka: 37 cm
Hloubka: 4 cm

Zevnitř:
Výška: 27 cm
Šířka: 36,5 cm
Hloubka: 3,5 cm

Tiskové zprávy

Diskuse