Notebook Sony VAIO W

9. 10. 2009 11:17    Rubrika: Tiskové zprávy

• nebo facebook v kavárně

Notebook Sony VAIO W

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění







To všechno s šarmantním a šikovným mini notebookem, který vám umožní být v kontaktu se světem kdekoli a kdykoli. Samozřejmostí
je i baterie s výdrží delší než 7 hodin. Takový pocit svobody jste ještě nezažili.

Díky notebooku VAIO série W si můžete vychutnat oddechové odpoledne například na své zahradě nebo terase a zjistit, co právě dělají vaši přátelé na druhé straně linky virtuálního počítačového světa. Dokonalá kompaktnost a oblé kontury tohoto VAIO mini notebooku z neho dělají ideálního společníka na cesty. Připravte si deku, polštář a malé občerstvení, pohodlně se usaďte a připojte se kdekoli ve vaší domácnosti. Úchvatný displej tohoto notebooku vám nabízí úplně jiný pohled na svět webových stránek. Jeho displej totiž zobrazuje jasný obraz s nádhernými živými barvami, díky čemuž si můžete prohlížet fotografie a videa vašich přátel nebo vaše vlastní díla.

Mini notebook VAIO je vám vždy k dispozici a je nádherným doplňkem každé místnosti kamkoli ho umístíte. Při sledování televize nebo při čtení vašeho oblíbeného časopisu se vám již určitě stalo, že jste si náhle potřebovali něco zajímavého prohlédnout na internetu, ale nechtělo se vám vstát a přejít ke stolnímu počítači. S notebookem VAIO série W poruce můžete pohodlně sedět v pohovce a bez problémů vyhledat potřebné informace. I když má displej úhlopříčku jen 10,1 palce, můžete díky jeho vysokému rozlišení (1366 x 768) a širokoúhlému poměru stran 16:9 prohlížet vaše stránky bez potřeby posouvání zobrazení ze strany na stranu.

Zásluhou nepřehlédnutelného stylu, mobility a barevně sladěného přenosného pouzdra je tento notebook skvělým stylovým modním doplňkem, se kterým můžete vyrazit prakticky kamkoli. Můžete se s ním setkat s vašimi přáteli ve vaší oblíbené kavárně, když ne osobně, tak virtuálně prostřednistvím veřejného přístupového bodu Hot Spot. Díky ideálně rozmístěným klávesám s vynikající odezvou můžete bez nejmenší námahy a pocitu únavy vašich prstů psát e-maily nebo chatovat. Tvarované opěrky rukou jsou odolné vůči skvrnám a otiskům prstů. Jemný a přitom mimořádný vzhled a sofistikovaný styl mini notebooku VAIO dotváří exklusivní vzor Touchpadu, který je příjemný nejen na pohled, ale i na dotek.

Ke konci dne si můžete notebook VAIO série W vzít s sebou do ložnice. Často sa totiž stává, že ještě předtím, než se uložíte do postele, si potřebujete něco zjistit – například předpověď počasí na zítřek. Navíc zabudovaná web-kamera a mikrofon vám jednoduše zpřístupní video chat kdykoli u vás doma.

Tak proč čekat až do Vánoc! Dopřejte si svého šarmantního průvodce webem, který je vyzbrojený procesorem Intel® Atom™ N280, pevným diskem s kapacitou 250 GB, pamětí RAM o velikosti 1 GB a operačním systémem Windows® 7 Starter.

Notebook řady W bude na českém trhu dostupný od 22. října 2009.

Model:
VPC-W12S1E
Procesor: Intel® Atom™ N280 (1,66 GHz)
OS: Operační systém Windows® 7 Starter
Paměť: 1 GB
HDD: 250 GB (Serial ATA)
Displej: 10,1” LCD displej typu X-black s LED technologií,
rozlišení 1366 x 768
Hmotnost a rozměry: 1,34 kg, 179,6 mm (hloubka) x 267,8 (šířka) x 32,4 (výška)
Další vlastnosti: WLAN 802.11b/g/Draft-N, Bluetooth®, Web-kamera Motion Eye

Tiskové zprávy

Diskuse