U:fon se stal novým členem APVTS

9. 10. 2009 20:26    Rubrika: Tiskové zprávy

U:FON SE STAL ČLENEM APVTS

U:fon se stal novým členem Asociace provozovatelů veřejných telekomunikačních sítí (APVTS). Společně s ostatními alternativními operátory sdruženými v asociaci chce U:fon přispívat k rozvoji telekomunikačního prostředí u nás, zejména pak v oblasti MVNO (Mobile Virtual Network Operator).
"Rozhodnutí společnosti MobilKom vstoupit do Asociace provozovatelů veřejných telekomunikačních sítí jen dále potvrzuje přínos asociace pro liberalizaci telekomunikačního trhu a technologicko-provozní standardizaci,“ komentuje přijetí nového člena v APVTS její předseda Svatoslav Novák. „U:fon bude svou odborností velkým přínosem pro pracovní týmy APVTS, protože je odhodlán aktivně se podílet na projektech APVTS a přispívat tak k rozvoji telekomunikačního trhu “ doplňuje Novák.
„Vstup naší společnosti do APVTS znamená logický krok ve spolupráci s ostatními operátory a ukazuje tak naší snahu přispívat k budování českého trhu hlasových a datových služeb,“ říká Tomáš Budník, generální ředitel U:fona „A je to samozřejmě jeden z prvních kroků při implementaci MVNO (Mobile Virtual Network Operator) u nás, " doplňuje rozhodnutí o vstupu do asociace Budník.