Kingston MobileLiteG2 - multifunkční čtečka flash karet

14. 10. 2009 19:59    Rubrika: Tiskové zprávy

Čtečka médií usnadňuje přenos digitálních dat

Kingston MobileLiteG2 - multifunkční čtečka flash karet

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



Kingston Digital, Inc. – společnost, která se zabývá výrobou flash pamětí a je sesterskou společností Kingston Technology Company, Inc., nezávislého předního světového výrobce paměťových produktů – oznámila vydání čtečky karet Kingston MobileLiteG2. Kingston MobileLiteG2 je druhá generace populární čtečky flash karet MobileLite Flash, která dovoluje snadný přenos dat mezi flash paměťovými kartami a PC nebo Macem. Podporované formáty karet obsahují SD, SDHC, microSD, microSDHC, *Memory Stick® PRO Duo™, *Memory Stick® PRO-HG Duo™ a *Memory Stick® Micro™ (*M2).
„Kingston MobileLiteG2 je malá, přenosná čtečka, díky níž je správa obsahu rychlá a pohodlná jak s malými zařízeními jako jsou mobilní telefony, digitální fotoaparáty nebo MP3 přehrávače, tak i s hostitelskými zařízeními připojenými přes USB jako je PC,“ řekl Marcin Gaczor ze společnosti Kingston. „Pro spotřebitele a podnikové uživatele je nedílnou součástí osobního mobilního vybavení právě z důvodu svých kompaktních rozměrů a jednoduchého používání díky funkci plug-and-play.“
Čtečka Kingston MobileLiteG2 má na obou stranách výsuvné krytky, jež chrání USB konektor a flash paměťové karty před poškozením. Dodává se se závěsnou šňůrou a krátkým prodlužovacím USB kabelem pro zapojení do obtížně přístupných USB slotů. Při používání se čtečka MobileLiteG2 objevuje jako dva disky označené písmeny (např. E:\\, F:\\). Přenos dat mezi kartami nebo hostitelským zařízením tak probíhá jednoduchým přetažením souborů.
Kingston MobileLiteG2 je dodávána jako samostatná čtečka a je také k dostání společně s 4- nebo 8GB SDHC kartami Class 4. Na čtečku Kingston MobileLiteG2 je poskytována dvouletá a na karty Kingston® doživotní záruka. Pro více informací, prosíme, navštivte www.kingston.com/europe.

MobileLiteG2 - vlastnosti a specifikace:
• Vyhovující: specifikaci USB 2.0, SD 2.00, standardu SDHC 4.1, novému standardu *MS PRO-HG Duo™
• Víceúčelová: multifunkční USB čtečka karet podporující SD/SDHC, microSD/SDHC, *MSPD™, *MS PRO-HG Duo™ a *M2
• Přenosná: snadno se vejde do vaší kapsy
• Snadná: plug and play zapojení do kteréhokoli USB 2.0 nebo 1.1 portu
• Rozměry: 2,45" x 1,16" x 0,646" (62,15mm x 29,40mm x 16,40mm)
• Hmotnost: 18.90 g
• Provozní teplota: -40°F až 140°F (-40°C až 60°C)
• Skladovací teplota: -4°F až 158°F (-20°C až 70°C)
• Garance: dvouletá záruka

* MSPD (Memory Stick® Pro Duo™), M2, MS PRO-HG Duo™ a Memory Stick® Micro™ jsou obchodními známkami a/nebo registrovanými obchodními známkami Sony Corporation. Společnost Kingston není přidružena k Sony Corporation. Ostatní ochranné známky mohou být majetkem příslušných oprávněných vlastníků.

Tabulka kompatibility
Operační systém: Přenos souborů
Windows 7: Ano
Windows Vista® (SP1, SP2): Ano
Windows XP (SP1, SP2, SP3): Ano
Windows 2000 (SP4): Ano
Mac OS X v.10.3.x+: Ano
Linux v.2.6.x +: Ano

Podívejte se na nové spotřebitelské internetové stránky plné novinek, soutěží, tipů a triků: http://www.rememberkingston.com/

Tiskové zprávy

Diskuse