Vodafone spouští sponzorský kanál na YouTube

14. 10. 2009 19:50    Rubrika: Tiskové zprávy

Vodafone spouští sponzorský kanál na YouTube

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Vodafone spustil vlastní prémiový komerční kanál na největším video serveru YouTube. Návštěvníci zde naleznou videa spojená s Oskarem a Vodafonem už od roku 2000, včetně populárních reklam s Petrem Čtvrtníčkem, či Jiřím Macháčkem. YouTube kanál Vodafonu bude mít unikátní design uzpůsobený vždy podle aktuální reklamní kampaně.

„Brandovaný videoobsah je v současné době jedna z nejdynamičtěji rostoucích forem online prezentace. Vodafone produkuje každý rok velké množství videí a sponzorský kanál na serveru YouTube je tím nejpřirozenějším místem, kde tento obsah shromáždit,” říká manažerka interaktivního marketingu Vodafonu Eva Štípková.

Na serveru YouTube je obrovská komunita uživatelů, se kterými chce Vodafone svůj obsah sdílet. Vodafone se tak stává jednou z prvních tří českých firem, která sponzorský kanál na serveru YouTube.cz provozuje.

"Trendem v marketingu je následovat uživatele do prostředí, které je pro ně přirozené a oblíbené, a tuto možnost dává firmám i český video portál YouTube," říká Daniel Nohel, Industry Sales Manager českého Googlu, a dodává: „Vodafone potvrzuje, že v České republice, stejně jako na ostatních vyspělých trzích, začíná být standardem mít svůj vlastní firemní kanál na YouTube."

Návštěvníci Vodafone CZ kanálu se mohou těšit na videa ze zákulisí Vodafonu, většinu reklamních videí i videa o tom, jak se ve Vodafonu pracuje. Vodafone svůj YouTube kanál otevře soutěží o nejlepší video zachycující školní přednášku, ve které zákazníci mohou vyhrát mini notebook.

Sponzorský kanál na YouTube oproti klasickému umožňuje:
• nastavit vlastní design pozadí,
• zobrazit bannerovou reklamu,
• automaticky spouštět videa,
• odkazovat na ostatní sociální sítě,
• zobrazovat příspěvky uživatelů.

Sponzorský kanál Vodafone CZ naleznete na: http://www.youtube.com/user/vodafoneczech

Tiskové zprávy

Diskuse