První prodejní Samsung centrum v Brně

15. 10. 2009 19:08    Rubrika: Tiskové zprávy

Samsung otevírá první prodejní Samsung centrum v Brně

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Výrobky značky Samsung si budete moci nejen prohlédnout, ale i koupit ve „speciálce“ Samsung v brněnském obchodním centru Olympia

Ucelený průřez portfoliem produktů Samsung Vám představí profesionálně vyškolený personál

Samsung Electronics Co., Ltd, vedoucí světový výrobce spotřební elektroniky, dnes v 19.00 hodin oficiáně otevře v brněnském nákupním centru Olympia (U Dálnice 777, Modřice) první Samsung Centrum v moravské metropoli. Slavnostního otevření Samsung Centra Olympia Brno se zúčastní Chang Jae Lee, prezident Samsung pro Česko, Slovensko a Maďarsko, spolu s Františkem Mikoškou, ředitelem společnosti HP TRONIC – prodejny elektro a.s. a Davidem Benešem, výkonným ředitelem Euronics ČR a.s.

Samsung tak pokračuje v rozšiřování tzv. brand shops i v českých a moravských regionech. V Praze je již v provozu tzv. showroom Samsung, kde lze vybrané produkty prohlédnout a vyzkoušet, ale také Samsung Centrum v Paláci Flora, kde se zákazníkům nabízí možnost nejen se s produkty Samsung detailně seznámit, ale také je rovnou zakoupit nebo objednat i s případnou instalací doma. Samsung Centrum v obchodním centru Olympia je prvním značkovým obchodem Samsung na Moravě. Provozovatelem Samsung Centrum v Olympii je firma HP TRONIC – prodejny elektro a.s.

Zákazníci mají možnost na místě si prohlédnout průřez portfoliem výrobků Samsung, od nejnovějších LED TV a LCD plochých obrazovek přes plazma televizory, domácí kina a Blu-ray přehrávače, digitální fotoaparáty, videokamery, chladničky a pračky nebo mikrovlnné trouby až po vysavače, nejmodernější počítačové monitory či mobilní telefony.

Nové Samsung Centrum se nachází v obchodním centru Olympia Brno a je otevřeno Po-Pá 10 - 21 hodin, v So-Ne 9 - 21 hodin.

Tiskové zprávy

Diskuse