IGNUM - Virtuální dedikované servery

19. 10. 2009 16:49    Rubrika: Tiskové zprávy

Virtuální dedikované servery IGNUM s virtualizací Hyper-V i nadále výhodnější a dostupnější

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost IGNUM, přední český registrátor domén a poskytovatel profesionálních hostingových služeb, dnes oznámila, že virtuální dedikované servery (VDS) s virtualizací Hyper-V, budou i po nedávném ukončení šestiměsíčního zaváděcího období nabízeny za výhodnějších podmínek.

„V březnu letošního roku jsme svým zákazníkům nabídli virtuální dedikované servery s operačním systémem Windows Server 2008. Po půlročním provozu můžeme jen potvrdit naše předpoklady – vizualizační prostředí Microsoft Hyper-V je nejen maximálně stabilní a spolehlivé, ale také výkonné a bezpečné,“ informuje Marek Erneker, výkonný ředitel společnosti IGNUM. „Navíc budeme tyto servery i po ukončení zaváděcího období nabízet za velmi výhodných podmínek.“

VDS s virtualizací Hyper-V jsou pro zákazníky připraveny ve dvou různých variantách – Standard a Expert. Po skončení období zaváděcích cen, budou obě varianty nabízeny za výhodnějších podmínek, než se původně předpokládalo. Varianta Standard, určená pro méně náročné uživatele, bude nabízena za 790 Kč, komplexnější varianta Expert za 1 190 Kč.

Serverhostingové služby IGNUM
V rámci serverhostingových služeb nabízí společnost IGNUM nejen tři varianty VDS s virtualizací Hyper-V, ale také tři diferencované varianty virtuálních privátních serverů (VPS) a dvě klasické varianty dedikovaných serverů. Vedle profesionálního nástroje Plesk na snadnou správu serverů nabízí IGNUM řadu dalších služeb jako je správa a monitoring serverů, zabezpečení firewallem, zálohování dat, záložní DNS atd. Více informací o nabídce serverhostingu je k dispozici na internetových stránkách společnosti IGNUM.

Tiskové zprávy

Diskuse