AMD - nové procesory Athlon II

20. 10. 2009 19:25    Rubrika: Tiskové zprávy

Procesory AMD Athlon™ II zkombinované s platformami pro stolní počítače AMD přinesou vyšší výkon vícejádrovým a úsporným počítačům

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

— AMD rozšiřuje rodinu mainstreamových procesorů, nabízí spotřebitelům zážitky za rozumnou cenu plně optimalizované pro Microsoft® Windows® 7 a elegantní nejnovější designy stolních počítačů —

• Společnost AMD (NYSE: AMD) dnes ohlásila několik nových procesorů AMD Athlon™ II, které nabízejí vynikající výkon a malou spotřebu energie při zachování elegantních designů stolních PC a atraktivní ceny.
• Společně s procesory o standardním výkonu nabízí rodina procesorů AMD Athlon II procesory s vysokým výkonem, úsporné, dvou-, tří- a čtyřjádrové procesory k zajištění plné škály požadovaných parametrů počítače. Tato variabilita a kvalita umožňuje prodejcům počítačů sestavovat odpovídající počítačová řešení, která reagují posun trhu směrem k energeticky úsporným PC s pokrokovým designem, optimalizovaným pro Windows 7.1
• Jak se osobní počítače stávají čím dál tím více dostupnějšími, investuje mnoho domácností do druhého a třetího počítače, které plní specifické nároky jednotlivých členů rodiny. Se vzrůstajícím přehráváním multimédií (jako jsou videa) a hraním her – online i offline – poskytují mainstreamové platformy pro stolní počítače AMD spotřebitelům vynikající vizuální prožitek.
• Úsporná stolní řešení AMD pomáhají předním výrobcům počítačů, jako jsou Acer, Dell, HP a Lenovo, navrhnout počítač s nízkou spotřebou energie, sníženým výdejem tepla a hluku; to vše ve formě elegantních spotřebičů.
• Rodina procesorů AMD Athlon II přináší mainstreamovým spotřebitelům vynikající konkurenceschopnou kvalitu v produktivitě, v HD videu, prezentacích a hraní ve 3D.

o Procesor AMD Athlon™ II X2 240e pracuje až o 70 procent lépe v multimediálních a zábavních srovnávacích testech a při koupi procesoru přináší ve srovnání s Intel Core 2 Duo E7400 úsporu minimálně \$40 a umožňuje použití s celou řadou jedinečných „all-in-one“ a rozměrově malých šasi.

Díky přídavným jádrům přináší procesor AMD Athlon II X3 435 úsporu přes \$100 při současném poskytnutí až o 75 procent lepšího výkonu při přehrávání médií ve srovnání s Intel Core 2 Duo E8500.

Zdroje
• Získejte více detailnějších informací o těchto nových procesorech z press kitu
• Sledujte novinky o stolních počítačích AMD na Twitteru na @AMDDesktop

Tiskové zprávy

Diskuse