HP Integration Services - 10 nových řešení

20. 10. 2009 20:02    Rubrika: Tiskové zprávy

Nové integrační služby HP pomohou firmám uvolnit prostředky pro inovace

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost HP představila nové služby, jež zákazníkům usnadní strategické řízení implementací IT, sníží jejich rizika a ušetří náklady.
HP Integration Services nabízejí 10 nových řešení nejčastějších oborových nebo technologických výzev spojených s integracemi. Tato řešení využívají osvědčené postupy a kolektivní znalosti získané z tisíců předchozích zákaznických implementací. Zahrnují nasazení technologií, migraci dat, relokaci, plánování místních úprav a služby projektového řízení pro úspěšné dosažení těch správných výsledků.
„Firmy zaujímají k projektům integrace a implementace taktický přístup,“ řekl Ron Silliman, hlavní analytik agentury Gartner. „Ovšem osvojení strategičtějšího uvažování zaměřeného na řešení umožňuje dosáhnout vyšší hodnoty z hlediska provozu IT ekosystémů a optimalizace IT prostředků.“
Nová vysoce standardizovaná řešení umožňují společnosti HP využívat osvědčené postupy se zohledněním specifik jednotlivých zákazníků. Díky tomu mohou odborníci z HP rychle a spolehlivě dodávat finančně efektivní implementace.
„Rostoucí množství projektů migrace, konsolidace, virtualizace a relokace váže na řízení souvisejících požadavků stále více odborníků z oblasti IT technologií,“ řekla Ellen Breen, viceprezidentka HP Datacenter Services. „HP Integration Services představují jedinečný balík řešení, který umožňuje zákazníkům soustředit se na optimalizaci jejich provozních problémů, zatímco HP vyřeší všechny komplikace spojené s integrací.“
HP nabízí následujících 10 nových řešení:
• Integrated Telecom Solution zaručuje efektivní instalaci v IT i telekomunikačním prostředí operátorů s minimálním narušením provozu zákazníků. Je postaveno na základě oborových standardů a s možností adaptace návrhu.
• Scale-out Environments Solution zvyšuje efektivitu a snižuje náklady prostřednictvím využití integrace systému ve výrobním závodě. Zajišťuje bezproblémovou instalaci prostředí cloud computing do rozsáhlých a výpočetně náročných prostředí.
• Virtualized Blade Deployment Solution umožňuje rychleji uskutečnit migraci na nová virtualizovaná prostředí s nižšími náklady a menšími nároky na zaměstnance. Podpora od počátku životnosti minimalizuje rizika spojená s provozem nového prostředí.
• Global Standardized Deployment Solution uvolňuje zatížení zaměstnanců a vylaďuje procesy prostřednictvím implementace pro distribuovaná technologická prostředí.
• Software Partner Integration Solution umožňuje hladce a ekonomicky výhodně integrovat referenční návrhy technologických a softwarových partnerů. Toto řešení zahrnuje konfiguraci a testování v prostředí továrny, jež je zárukou rychlé integrace.
• Technology Catalog Management and Delivery Solution nabízí zákazníkům rychlou, hladkou a konzistentní implementaci na jakémkoli místě. Zákazníci si mohou z katalogu vybrat vhodnou technologii a HP obstará všechny aspekty dodavatelského řetězce od nákupu až po zprovoznění na místě.
• Branch Office Technology Refresh snižuje celkové náklady na vlastnictví a zvyšuje produktivitu odborných pracovníků poboček zajištěním hladkého přechodu na novou technologii a podpory od počátku životnosti.
• Data Center Relocation Solution minimalizuje rizika související se zachováním kontinuity v průběhu přesunu datového centra zákazníka tím, že poskytuje jediný kontakt pro všechny aspekty řízení projektu. Zahrnuje služby pro posouzení lokality, plánování, přesunu a migrace dat přizpůsobené konkrétním požadavkům zákazníka.
• Data Center Technology Refresh pomáhá zákazníkům snížit náklady a optimalizovat efektivitu při správě programů inovace technologií v datovém centru. Obsahuje širokou řadu služeb od vyhodnocení dopadu na zařízení a vlivu na životní prostředí až po služby migrace dat.
• Point of Sales Technology Refresh maximalizuje kontinuitu provozu a dostupnost systémů v prostředích, kde jde o přímý kontakt s klienty. HP nabízí řízení přesunu a testování technologie před finálním nasazením, mimo pracovní dobu.
Ceny a dostupnost
Služby HP Integration Services jsou k dispozici po celém světě. Ceny se liší podle konkrétních požadavků zákazníků.

Tiskové zprávy

Diskuse