Microsoft zpřístupnil betaverze nových produktů pro vývojáře

19. 10. 2009 19:30    Rubrika: Tiskové zprávy

Microsoft zpřístupnil betaverze nových produktů pro vývojáře

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Visual Studio 2010 a .NET Framework 4 jsou připraveny k testování

Microsoft dnes zpřístupnil předplatitelům služby MSDN produkty Visual Studio 2010 a .NET Framework 4 ve verzi Beta 2. Ostatní zájemci budou moci nové nástroje bezplatně testovat od 21. října. Vedle toho Microsoft představil zjednodušenou produktovou nabídku a možnosti výhodného přechodu na vyšší úrovně Visual Studia 2010 a služeb MSDN.
Nové možnosti testování zvýší kvalitu výsledného programového kódu a vylepšené integrované vývojové prostředí umožní využít při modelování, psaní kódu, testování softwaru a odstraňování chyb stávající znalosti a dovednosti. Funkce jako provázání s technologií Silverlight nebo Windows Presentation Foundation, nástroje pro Windows 7 a SharePoint či integrace s inovativními technologiemi (například pro databáze, ASP.NET model view controller, modelovací jazyk UML, Expression a vícejádrové procesory) pomohou vývojářům přenést své vize do reality.
Od 22. března 2010, kdy bude uvolněna finální verze Visual Studia 2010, budou moci předplatitelé služby MSDN Premium využít výhod promonabídky „Ultimate Offer“ v podobě automatického (bezplatného) přechodu na vyšší verzi Visual Studia 2010 s předplatným MSDN. Tato služba zajistí přístup k velkému množství zdrojů včetně práv testovat a vyvíjet software pro serverové produkty společnosti Microsoft (včetně Windows Server 2008 R2 a SQL Server 2008), Microsoft Office a prémiových nástrojů pro Visual Studio.
Zákazníci si budou moci vybrat ze tří produktových variant Visual Studia 2010:
• Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate,
• Microsoft Visual Studio 2010 Premium,
• Microsoft Visual Studio 2010 Professional.

Ukázka nových výhod pro uživatele Visual Studia s předplatným služeb MSDN:
• neomezený přístup k Team Foundation Serveru 2010,
• bezplatný přístup k vývoji na platformě Windows Azure,
• bezplatné e-learningové kurzy.
Pro další informace a stažení nových Beta 2 produktů navštivte: www.microsoft.com/visualstudio.

Tiskové zprávy

Diskuse