HP Pavilion DV8 Entertainment Notebook PC

21. 10. 2009 15:25    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Hewlett-Packard oznámila uvedení nového přenosného počítače HP Pavilion DV8 Entertainment Notebook PC. Ohromující, 18,4-palcový širokoúhlý BrightView displej s vysokým rozlišením, vestavěný TV tuner, čtečka Blu-ray disků a reproduktory subwoofer z něj činí kvalitní domácí kino pro vynikající zážitek z her a zábavy.

HP Pavilion DV8 Entertainment Notebook PC

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění




Efektní povrch, odolný proti poškrábání, ve stylu kapalného kovu v elegantním designu Espresso HP Imprint bude ozdobou každé místnosti v domě.

HP Pavilion dv8 má revoluční baterii HP s dlouhou životností, napájenou články Sonata® od Boston-Power®, a podporující více než 1 000 dobití, což zvyšuje její výkon tři- až pětkrát oproti tradičním Li-Ion bateriím. HP tak nabízí jak lepší výkon, tak i přínos pro životní prostředí, protože potřeba méně často měnit baterie znamená, že jich bude méně vyvezeno na skládku. Je to jediná baterie s prestižní certifikací Nordic Ecolabel.

Procesor Intel® Core™ i7 a grafická karta NVIDIA GeForce GT 230M s 1 GB DDR3 SDRAM, jakož i DDR3 paměti zaručují více než dostatečný výkon i pro tu nejnáročnější zábavu.

Kromě nového dv8 oznámila společnost HP také řadu technologických aktualizací dosavadních řad dv6 a dv7 HP Pavilion Entertainment Notebook PC, včetně nového operačního systému Windows 7.

17,3-palcový dv7 nabídne českým uživatelům možnost výběru mezi dvěmi procesory - Intel® Core™ i7 nebo Intel® Core™ 2 Duo T6600, paměť DDR3 SDRAM, harddisk s rychlostí 7200 rpm a TV tuner. Dále bude u vybraných modelů dv7 k dispozici grafická karta NVIDIA. Řada dv6 bude obohacena o nové konfigurace.

Ceny a dostupnost
HP Pavilion dv8 Entertainment bude celoevropsky k dispozici od 22. října 2009 za doporučenou cenu € 1499. Produkt nebude uveden na český trh.
HP Pavilion dv7 Entertainment bude na českém trhu dostupný od listopadu za doporučenou cenu od 23 699 Kč včetně DPH.

HP Pavilion dv6 Entertainment bude na českém trhu dostupný od listopadu za doporučenou cenu od 16 599 Kč včetně DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse