S&T zavede SAP v ocelárnách Slovakia Steel Mills

21. 10. 2009 16:29    Rubrika: Tiskové zprávy

S&T zavede SAP v ocelárnách Slovakia Steel Mills

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Informační systém SAP bude v ocelárnách řídit provoz a výrobu. Společnost S&T poskytne celé IT řešení formou outsourcingu.

Systémový integrátor S&T a slovenská ocelárna Slovakia Steel Mills uzavřely smlouvu o implementaci podnikového informačního systému na platformě SAP. Ocelárna rovněž získá systém pro řízení výroby včetně centrálního dispečinku a správy dokumentů.

Společnost Slovakia Steel Mills chce vybudovat plně integrovaný automatizovaný výrobní závod. „Cílem dodávky je vytvořit informační a řídicí systém, který bude sloužit jako integrační prvek podnikových procesů,“ řekl Ján Tušim, generální ředitel společnosti Slovakia Steel Mills.

„Megaprojekt“ řízení průmyslové výroby bude outsourcován

Společnost S&T bude po dokončení implementace poskytovat informační systém formou outsourcingu po dobu 36 měsíců. Vzhledem k harmonogramu projektu a komplexnosti dodávek jde o ambiciózní projekt, který přesahuje rámec typických IT projektů na Slovensku. S&T, jako společnost s rozsáhlými zkušenostmi v oblasti ERP řešení a outsourcingu, byla schopna představit řešení a model poskytování služeb, který plně podporuje podnikatelský záměr společnosti Slovakia Steel Mills.

Získání tohoto „megaprojektu“, který je jedním z největších SAP projektů implementací v roce 2009 na Slovensku, upevňuje pozici S&T mezi lídry trhu. „Projekt je velmi náročný nejen z pohledu komplexnosti řešení, ale i z pohledu projektového managementu a systémové integrace. Výběr S&T potvrzuje důvěru našich zákazníků k službám našich odborníků. Vytváříme hodnoty pro naše zákazníky,“ zdůraznil Peter Kucer, oblastní ředitel slovenské pobočky S&T.

Tiskové zprávy

Diskuse