Notebooky Lenovo IdeaPad

26. 10. 2009 20:48    Rubrika: Tiskové zprávy

Nejnovější notebooky Lenovo IdeaPad splňují požadavky zákazníků na mobilitu, výkon, flexibilitu pro podporu profesionálních i osobních potřeb, zabezpečení dat, stylové provedení a nejnovější multimediální funkce.

Notebooky Lenovo IdeaPad

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění







IdeaPad U550
Ultrapřenosný notebook s vyšší flexibilitou pro malé kanceláře a domácnosti

Při tloušťce od pouhých 24 mm a se širokoúhlým 15,6palcovým displejem s LED podsvícením a vysokým rozlišením (HD) nabízí nový notebook IdeaPad U550 s procesorem Intel Core 2 Duo řadu funkcí, které usnadňují uživatelům přechod mezi zaměstnáním a domácím použitím. Například přepínatelná grafika umožňuje uživatelům vypínat a zapínat samostatnou grafickou kartu a lépe tak využívat životnost akumulátoru. Prostorový zvuk Dolby Sound Room přes velké integrované reproduktory přináší oživení prezentacím a dělá mnoho her a filmů zábavnějšími. Senzor okolního osvětlení automaticky přizpůsobuje jas displeje podle světelných podmínek, což snižuje únavu očí. Integrovaná DVD mechanika poskytuje flexibilitu pro přístup a sdílení obsahu. Integrovaná čtečka otisků prstů a software pro rozpoznávání obličeje VeriFace pak umožňuje snadné přihlašování.
Cena nového notebooku Ideapad U550 začíná od 13 390 Kč bez DPH. IdeaPad bude dostupný v České republice v průběhu listopadu.

Lenovo IdeaPad U350 a S10-2
Nové textury a vzory snoubí módu s funkčností

Ultrapřenosný notebook IdeaPad U350 a netbook S10-2 jsou nyní dostupné v nových barevných provedeních a vzorech. U350 je možné zakoupit ve stříbrné barvě nebo v provedení s hnědou kůží. Díky nejnovější technologii pro potisk krytů přichází populární S10-2 kromě klasické černé barvy také v provedení s fialovým květinovým motivem.
www.ideapad.cz
Více informací o všech noteboocích IdeaPad naleznete také na stránkách www.ideapad.cz.

Pro nejnovější informace o Lenovo news se zaregistrujte na RSS kanály společnosti Lenovo nebo sledujte Lenovo na Twitteru: www.twitter.com/LenovoCZ.

Tiskové zprávy

Diskuse