Nokia 5530 XpressMusic Illuvial Pink Collection

27. 10. 2009 17:39    Rubrika: Tiskové zprávy

Nokia 5530 XpressMusic Illuvial Pink Collection přichází

Nokia 5530 XpressMusic Illuvial Pink Collection

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nokia uvádí v těchto dnech na český trh telefon Nokia 5530 XpressMusic ve speciální edici Illuvial Pink Collection. Novinka pro všechny milovníky hudby a designu nabízí jako bonus v balení telefonu stylové kožené pouzdro a poutko s růžovými motivy. Telefon jako takový je samozřejmě také barevně sladěn a růžovou barvu nabízí jak jeho rámeček, tak motiv obrazovky.

Nokia 5530 XpressMusic Illuvial Pink Collection je kompaktní přístroj, který využívá dotykový displej, jenž je zasazen do pevného rámu z nerezové oceli. Uživateli nabízí snadnou a rychlou dostupnost nejen k populárním sociálním sítím, jako je Facebook a MySpace, ale zejména k hudbě a zábavě.

Hudební přehrávač vydrží až 27 hodin, nabízí vynikající kvalitu zvuku a 4 GB paměťovou kartou pro ukládání hudby a dalších médií. Hudební kolekci lze snadno spravovat i synchronizovat s PC pomocí aplikace Nokia Music for PC.

Širokoúhlý 2,9palcový displej je brilantně jasný a ideální pro prohlížení fotografií a videa. Inovativní Lišta s kontakty zobrazí fotografie dvaceti nejbližších přátel a poskytne nejen snadný přístup k nim, ale také kompletní historii komunikace, včetně posledních e-mailů, telefonních hovorů, sdílených fotografií nebo jiných médií.

Nokia 5530 XpressMusic Illuvial Pink Collection je také vybavena funkcí vyskakující lišty s médii, která nabídne přímý přístup k hudbě, fotografiím, videím, internetu a on-line aplikacím pro sdílení, jako jsou Ovi Share, Flickr nebo VOX.

Tiskové zprávy

Diskuse