O2 Internet za 500 Kč bez závazku

27. 10. 2009 17:23    Rubrika: Tiskové zprávy

O2 Internet za 500 Kč a navíc bez závazku

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Telefónica O2 přináší další z mimořádných časově omezených nabídek vysokorychlostního připojení k internetu. Zákazníci mají nyní příležitost pořídit si na rok O2 Internet bez závazku, a to za pouhých 500 Kč měsíčně bez jakýchkoli dalších poplatků za pevnou linku. Nabídka startuje 1. listopadu 2009 a je možné ji využít po dobu dvou týdnů.

"V sérii krátkodobých nabídek je tato opravdu výjimečná. Poprvé zákazníkům přinášíme možnost pořídit si vysokorychlostní O2 Internet nejen za výhodnou cenu, ale navíc bez závazku. Snažíme se tím vyjít vstříc všem zákazníkům, kteří se nechtějí vázat na 24 měsíců a váhají s pořízením internetu, protože mají obavy z budoucnosti. Navíc zákazníkovi garantujeme zvýhodněnou cenu po dobu jednoho roku." říká Petr Matějovský, ředitel marketingu společnosti Telefónica O2.

Domácí surfování rychlostí až 8 Mb/s si nyní mohou za speciální cenu 500 Kč měsíčně po dobu jednoho roku užívat všichni zákazníci. Stačí, pokud si od 1. listopadu do 15. listopadu 2009 objednají službu O2 Internet. Nejsou přitom vázáni žádným závazkem. Cena za používání služby je konečná, zákazník se tedy nemusí obávat žádných dalších poplatků navíc. Za aktivaci služby zaplatí zákazníci pouze 1 korunu, za zvýhodněnou cenu 990 Kč pak pořídí Wi-fi modem pro bezdrátové pokrytí domácnosti.

Bez nutnosti vázatse smlouvou pořídí zákazníci také O2 Mobilní internet, a to za zvýhodněnou cenu 500 Kčměsíčně na 2 roky. S USB modemem o velikosti běžné flash paměti budou online téměř okamžitě. V případě objednání služby bez podpisu smlouvy jej pořídí za 1 895 Kč. Při uzavření smlouvy na 24 měsíců jej dostanou za pouhou 1 Kč. V kombinaci s O2 Internetem se měsíční cena O2 Mobilního internetu sníží na 150 Kč měsíčně.

Tiskové zprávy

Diskuse