T-Systems umožňuje nakupovat prostřednictvím filmů a videoklipů

29. 10. 2009 21:36    Rubrika: Tiskové zprávy

Nákup při sledování oblíbeného filmu: T-Systems umožňuje nakupovat prostřednictvím filmů a videoklipů.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Chcete si objednat koženou bundu akčního hrdiny, kopačky špičkového útočníka nebo pánev oblíbeného kuchaře? Běží-li k tomu na internetu vhodné video, mohlo by to být brzy možné. Nový produkt oddělení multimediálních řešení společnosti T-Systems (T-Systems Multimedia Solutions) umožňuje především internetovým obchodníkům začlenit jejich výrobky do videoklipů a filmů. Pomocí filmů lze výrobky prezentovat doslova „v akci“. Další informace poskytuje kupujícímu klepnutí na požadovaný produkt nebo zákazník může například měnit barevné provedení výrobku během sledování filmu. Milovníci vaření tak mohou koupit pánev třeba během televizní kuchařské show.

„Naše řešení dává nový rozměr vztahu mezi výrobcem, prodejcem
a zákazníkem“, uvádí Ferri Abolhassan, jenž ve vedení T-Systems odpovídá za oblast systémové integrace, do které patří i multimediální řešení.
„Nakupování se tak stává více emocionálním, multimediálním zážitkem.“ Zákazníci mohou zboží také on-line hodnotit.

Provozovatel obchodu dostává redakční nástroj k interaktivnímu provedení svých videoklipů. Stačí přitom zvolit jednotlivé prvky v připraveném videoklipu – krok za krokem. Systém poté pro celý klip stanoví, které prvky mají být aktivní a u kterých mohou být zobrazeny informace a popisy. Poskytuje též informace, který produkt je nejoblíbenější. Hotové videoklipy pak jen stačí umístit na internet. O servis, údržbu a provoz serveru a aplikací se stará
T-Systems Multimedia Solutions.

Možnosti uplatnění řešení „Media Commerce Experience“ lze shlédnout na: www.t-systems-mms.com/clickvids.

Tiskové zprávy

Diskuse