Samsung mobile - značkový internetový obchod

29. 10. 2009 21:57    Rubrika: Tiskové zprávy

Značkový internetový obchod Samsung mobile spuštěn!

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Samsung Electronics Co., Ltd, vedoucí světový výrobce mobilních telefonů a telekomunikačních zařízení, spustila ve spolupráci se společností Setos s.r.o. značkový internetový obchod na adrese: http://obchod.samsungmobile.cz. Návštěvníci v něm naleznou ucelenou nabídku telefonů a příslušenství Samsung podpořenou bohatým informačním a obrazovým materiálem. Navíc každý, kdo se rozhodne koupit si telefon Samsung touto cestou, si může být jistý, že získá telefon určený pro český trh s plnou zárukou.

Internetový obchod Samsung mobile je příjemnou alternativou k značkovým prodejnám Samsung (Palác Flora Praha, Olympia Brno). Z pohodlí domova si zákazník vybere model, který nejlépe vystihuje jeho představy a styl a do 48 hodin od objednání ho již bude mít u sebe. Vybraný mobilní telefon Samsung si lze také osobně vyzvednou na jednom z 20 prodejních míst, zároveň provozovatel obchodu nabízí možnost využítí splátek.

Internetový obchod Samsung mobile je součastí nově spuštěného portálu www.samsungmobile.cz, který poskytuje rozsáhlé informace o většině telefonů Samsung a jejich příslušenství. Návštěvníkům jsou zde k dispozici fotografie, 3D zobrazení telefonů, manuály na jejich obsluhu, aktuální software telefonů ke stažení a v neposlední řadě i Samsung Fun Club – věrnostní klub pro majitele telefonů Samsung.

Tiskové zprávy

Diskuse