Wii Fit Plus - dostaňte se do kondice

30. 10. 2009 15:11    Rubrika: Tiskové zprávy

Wii Fit Plus přináší nepřetržitý příval cviků, počítadlo spálených kalorií, nové tréninkové plány a zábavné balanční minihry.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



Toužili jste někdy po osobním trenérovi, který by fundovaně a důsledně dohlížel na procvičování a dokonalou harmonii těla i ducha? Ovšem pěkně v klidu, soukromí a pohodlí vašeho domova? Zní-li odpověď na položenou otázku “ano”, pak přichází skvělá šance, kterou byste v žádném případě neměli promarnit!

Wii Fit Plus se již dnes, 30.10.2009, objeví na pultech českých obchodů a přinese s sebou zcela nová cvičení, individuální tréninkové plány a mnoho dalších osvěžujících rozšíření osvědčených prvků, které učinili virtuální cvičení před televizní obrazovkou celosvětově úspěšným fenoménem. Vykročení za zdravým životním stylem a vhodným denním režimem nebylo nikdy snazší.

Vůbec poprvé dostáváte jedinečnou možnost libovolně si navrhnout individuální cvičební plán, který bude respektovat vaše cíle i množství času, které můžete cvičení vyhradit. Můžete se zaměřit na určité partie a následně pracovat na jejich „prorýsování“, anebo lze sáhnout po osvědčených metodách spolehlivě zažehnávajících únavu či pomáhajících dosáhnout ideálního držení těla. Herní mód „Můj režim“ umožňuje poskládat dokonale padnoucí tréninkový plán z až třiceti nejrůznějších cviků! Neláká-li vás možnost být sám sobě (či svým blízkým) kreativním trenérem, jistě oceníte množství připravených tréninkových plánů, které jsou přehledně rozděleny do základních kategorií jako například jóga anebo procvičování svalstva. Není třeba stát se „železným“ mužem či „železnou“ ženou, ale rychlé a efektní fyzické uvolnění a spálení nadbytečných kalorií jistě prospěje každému z nás.

Kromě sledování indexu tělesné hmotnosti BMI, se kterým jsme se měli možnost seznámit v původním Wii Fit, přináší jeho pokračování vítanou novinku v podobě kalorimetru. Tento užitečný pomocník přispívá k detailnějšímu sledování vašich každodenních pokroků. Princip jeho fungování spočívá v odhadu množství kyslíku, který tělo potřebuje při vykonávání určité tělesné aktivity a následné určí počet kalorií, které jsou touto tělesnou aktivitou spáleny. Chcete příklad? Tak třeba osoba važící 70kg spálí za půlhodinku strávenou se cvikem „Hola Hop“ 140kcal!

Tím však přísun novinek nekončí! Wii Fit Plus nabízí oproti svému předchůdci o polovinu více obsahu! 21 zbrusu nových cviků z oblasti jógy a „silového“ tréninku a cviků zaměřených na udržení rovnováhy a správné držení těla. To vše zdárně přispívá ke skutečnosti, že každá chvilka strávená ve vašem virtuálním domácím „fitku“ účinně uleví vaší fyzické i duševní schránce. Protože novinka Wii Fit Plus nese veškerý obsah původní verze hry Wii Fit, nabízí celkem přes 60 zábavných i účinných cvičení.

Adekvátní pozornost však byla věnována i oblíbeným zábavným minihrám a přibyl i nový herní režim pro více hráčů! Ve Wii Fit Plus může vzájemně poměřit síly až osm osob! Nabídka multiplayerových herních disciplín je opravdu bohatá a nechybí v ní například kličkování v překážkové dráze mezi pohybujícími se překážkami, chytání neposedných slípek anebo virtuální koulovaná!

Wii Fit Plus je možné pořídit v kompletu se speciální cvičební podložkou Wii Balance Board, která je po celé ploše vybavena tlakovými senzory precizně sledujícími váš pohyb. Pro všechny, kteří již cvičební podložku Wii Balance Board vlastní je pochopitelně k dipozici i samostatný herní titul. Ovládání Wii Fit Plus je přehledné a snadné – všechny snímače na podložce pečlivě monitorují každý sebemenší pohyb a věrně ho přenáší na obrazovku. Díky novým herním aktivitám jako například jízda na skateboardu anebo dovádění v rytmu Kung Fu získává využití netradiční herní periferie zcela nový rozměr.

Cena kompletu Wii Fit plus s podložkou: 2799 Kč
Cena herní konzole Wii: 599 Kč
Datum uvedení na trh: 30.10. 2009

Tiskové zprávy

Diskuse