Veřejnost může testovat beta verzi Microsoft Office 2010

24. 11. 2009 08:45    Rubrika: Tiskové zprávy

Veřejnost může testovat beta verzi Microsoft Office 2010

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Ke stažení jsou připraveny i aplikace Microsoft Project Professional a Visio Premium
Společnost Microsoft uvolnila k testování veřejné verze beta produktů Microsoft Office 2010, Project Professional 2010 a Visio Premium 2010. Aplikace je možné stáhnout až do 31. března 2010. Uživatelé tak získávají příležitost testovat nové funkce a poskytovat společnosti Microsoft zpětnou vazbu na produkty, které budou oficiálně uvedeny na trh v první polovině příštího roku. Verze beta výše uvedených produktů budou funkční do 31. října 2010, ale nebude možné je převést na finální produkty. Zájemci si je mohou již dnes stáhnout v jednom ze 7 jazyků (angličtině, čínštině, japonštině, němčině, francouzštině, ruštině či španělštině) na webových stránkách www.microsoft.com/office/2010, a to bez nutnosti odinstalovat stávající balíček Microsoft Office.
Uživatelům nová verze produktů Microsoft Office přinese zejména zvýšení produktivity při práci na osobním počítači, ale i s mobilním telefonem, nebo na internetu. Microsoft Office 2010 také nabízí nástroje pro zefektivnění spolupráce s okolím a nové možnosti pro práci s textem, videi i obrázky. Novinkou je Outlook Social Connector, který díky podpoře Windows Live a serveru SharePoint uživatelům Outlooku zaručuje rychlejší komunikaci se svým okolím, možnost zobrazit komunikační historii, jednodušeji navazovat a udržovat kontakty, a to vše bez nutnosti přepínání aplikací a změny zažitých návyků.
Nejvýznamnějšími změnami za posledních deset let prošel Microsoft Project 2010. Nová verze nabízí jednotlivcům, týmům i celým organizacím nové funkce pro jednodušší rozhodování, řízení zdrojů a kontrolu nad všemi výnosy. Nové Visio 2010 pak nabídne efektivnější kompletaci úkolů, vyšší podporu procesního řízení, propracovanější grafy a možnost sdílet dynamické, s daty propojené, diagramy prostřednictvím serveru SharePoint.
Microsoft Office Mobile 2010
Společnost Microsoft také oficiálně uvolnila verzi beta sady Office Mobile 2010. Vlastníci zařízení s Windows Mobile 6.5 si ji mohou celosvětově stáhnout v rámci služby Windows Mobile Marketplace a vyzkoušet tak novinky mobilních aplikací Word, Excel, PowerPoint, OneNote a nový SharePoint Workspace Mobile 2010.

Tiskové zprávy

Diskuse