SONY ICD-UX200 a ICD-UX300F - barevné diktafony

24. 11. 2009 08:33    Rubrika: Tiskové zprávy

a MP3 přehrávačem

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Digitální diktafony Sony „3 v 1“ nabízí barevný design, možnost přehrávání MP3 souborů
a ukládání dat přes USB

• Čistý a jasný stereofonní záznam řeči
• Až 1072 hodin dlouhý záznam
(model UX300 v režimu LP)
• Snadné ovládání díky velkému 5-řádkovému displeji
• Rychlý přesun souborů z počítače metodou
„drag-and-drop“ přes výsuvný USB konektor
• Hudební MP3 přehrávač se sluchátky, která jsou součástí balení
• Dlouhá výdrž baterie: až 15 hodin nahrávání / 83 hodin přehrávání
• Kompatibilní s operačním systémem Windows i MacOS

Už nikdy vám nedojdou slova. Nejnovější generace barevných digitálních diktafonů od Sony usnadňuje nahrávání rozhovorů, schůzí, přednášek nebo obyčejných hlasových poznámek.

Stylové modely ICD-UX200 a ICD-UX300F váží méně než běžný mobilní telefon (cca 48 g), a proto se pohodlně vejdou do kapsy nebo malé tašky. Navzdory svým malým rozměrům jsou plné užitečných funckí pro snadný záznam, ukládání a správu kvalitních hlasových nahrávek.

Integrovaná 4GB flash paměť diktafonu ICD-UX300F pojme přes 1000 hodin audia (v režimu LP), což stačí na více než měsíc nepřetržitého nahrávání.
A to zdaleka není vše: úložná kapacita a pohotový vestavěný USB konektor modelů UX200 a UX300F nabízejí také skvělou možnost ukládání
a přesunu počítačových souborů a vytváření záloh, jste-li na cestách.

Pokud se při cestování rádi bavíte, můžete si na vestavěném MP3 přehrávači pustit své oblíbené skladby – buď přímo přes vestavěný reproduktor, nebo pomocí přiložených sluchátek.

Kvalitní digitální záznamy jsou ukládány ve stereofonním formátu jako MP3 soubory. Maximální srozumitelnost nahraného hlasu zajišťuje volitelná funkce potlačení šumu a filtr, který redukuje hladinu rušivých zvuků okolí.

Stejně čisté a jasné je teké přehrávání záznamu díky vestavěnému reproduktoru. Při přepisu přednášky, semináře nebo rozhovoru uživatel ocení 21-krokové ovládání rychlosti přehrávání, které umožňuje přesné porozumění záznamu.

Kapacita baterie umožňuje mluvit (nebo poslouchat) déle, aniž by hrozilo nežádoucí vyčerpání energie. S alkalickou baterií doba záznamu dosahuje až 15 hodin (v režimu LP) a doba přehrávání neuvěřitelných
83 hodin. A to je více než dostatečná doba pro poslech třeba celé série přednášek.

Dostatečně velký LCD displej s 5-řádkovým zobrazením zajišťuje pohodlnou správu nahraných záznamů, které je možné ukládat do pěti složek. Vyhledání konkrétního záznamu je díky této funkci jednoduché i při velkém množství uložených poznámek a rozhovorů. Pro zvýšené pohodlí je k dispozici také správa a úprava záznamů pomocí lokálních funkcí složek Divide (rozdělit), Erase (smazat), Select (vybrat) a Move (přesunout).

Hlasové záznamy, počítačové a hudební soubory lze snadno a rychle přenášet do počítače metodou „drag-and-drop“. Výsuvný USB konektor
je chráněn posuvným krytem, takže nehrozí, že by se při cestách krytka mohla ztratit.

Model ICD-UX200 (2GB) je nabízen v černé, stříbrné, růžové a červené povrchové úpravě. Model ICD-UX300 (4GB) je k dispozici v černé nebo červené barvě. Černý model ICD-UX300F (4GB) je navíc vybaven FM rádiem.

Digitální diktafony ICD-UX200, UX300 a UX300F budou v prodeji od prosince letošního roku.

Tiskové zprávy

Diskuse