Microsoft nabízí ke stažení verzi beta Silverlight 4

1. 12. 2009 20:33    Rubrika: Tiskové zprávy

Vyzkoušejte beta verzi Silverlight 4

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Využijte nových funkcí a překvapte s moderní interaktivní webovou aplikací

Pouze čtyři měsíce poté, co byl uveden na trh Silverlight 3, Microsoft nabízí ke stažení verzi beta Silverlight 4. Velmi rychle tak přichází s dalšími inovacemi, které vývojářům umožní tvorbu ještě modernějších a bezpečnějších aplikací pro firmy ale i běžné uživatele.
Uživatelé ocení zejména rozšířené možnosti běhu mimo prohlížeč bez potřeby změny kódu programu, plnou podporu pro Microsoft Visual Studio 2010, přístup k Microsoft Office a Microsoft SharePoint Serveru, ale také vylepšené možnosti pro tisk, tvorbu sítí, reportů a nejrůznějších schémat. Verze beta Silverlight 4 dále nabízí využití webových kamer a mikrofonů, přináší podporu pro off-line přehrávání chráněného obsahu. Novinkou je i 60 nových ovládacích prvků navržených zcela podle potřeb uživatelů pro vytvoření zajímavých a interaktivních aplikací.
Silverlight je dnes součástí více než 45 % zařízeních světa propojených s internetem a našel využití i u významných zákazníků jako je společnost NBC, která bude za podpory Silverlightu vysílat v on-line přenosu olympijské hry ve Vancouveru nebo tenisový turnaj ve Wimbledonu.
Beta verze je pro vývojáře volně ke stažení na http://www.silverlight.net/getstarted/silverlight-4-beta.

Tiskové zprávy

Diskuse