Vodafone park - 777 MMS zdarma

1. 12. 2009 20:23    Rubrika: Tiskové zprávy

Z Vodafone parku mohou všichni poslat 777 MMS zdarma

Vodafone park - 777 MMS zdarma

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Vodafone dnes otevírá portál Vodafone park beta všem uživatelům, aby mohli otestovat jeho funkce a poskytnout Vodafonu zpětnou vazbu. Každý, kdo se do Parku na adrese www.vodafonepark.cz zaregistruje, získá baterii 777 MMS do sítě Vodafone zdarma. Kromě SMS/MMS bran a archivů, budou zákazníci moci využívat i originální aplikace třetích stran umožňující zasílat upozornění formou SMS. Park je neustále se vyvíjející otevřenou platformou a bude se průběžně rozrůstat o aplikace partnerů.

„Park prozatím spouštíme v beta verzi, protože se bude dále vyvíjet a zlepšovat,” říká Lukáš Kružberský, ředitel marketingu pro nefiremní zákazníky Vodafonu a dodává: „Klíčovou roli budou hrát zejména aplikace třetích stran, které umožňují zasílat notifikační SMS.”

Vodafone park beta byl doposud dostupný pouze na pozvání. Všichni uživatelé, včetně zákazníků konkurence, kteří se do Parku zaregistrují do 28.2.2010, získají zdarma 777 MMS z MMS brány na portálu do sítě Vodafone.

Jednou z prvních partnerských aplikací, kterou mohou uživatelé Parku otestovat, je fotoalbum Lidé.cz umožňující nahrávat fotografie z mobilu na web odesláním přes MMS na číslo 776 368 599.

Komunikační portál Vodafone park je vystavěn na otevřené platformě, tzv. open social API a speciální Vodafone API, které umožňují třetím stranám vyvíjet a umisťovat na Park své aplikace. Mohou tak požívat všech výhod, které plynou z partnerství s mobilním operátorem. Vodafone vývoj dalších aplikací stimuluje i soutěží pro vývojáře na www.vyvojarum.cz.

Hlavní funkce portálu Vodafone park beta:
• SMS/MMS brána s adresářem
• Archiv všech odchozích i příchozích hovorů
• Archiv odeslaných i přijatých SMS/MMS
• Profil a status uživatele

Aplikace umožňující posílat notifikační SMS:
• Fotoalbum „Lidé.cz” - Seznam
• Medard – aktuální předpověď počasí – Ústav informatiky AV ČR
• CILI.cz kalendář kulturních akcí - CILICHILI
• Parťáci – rychlé zvaní na akce – Crazy Tomato

Tiskové zprávy

Diskuse