Telefónica O2 - 1188 přináší telefonní budky v mapách

2. 12. 2009 16:29    Rubrika: Tiskové zprávy

1188 přináší telefonní budky v mapách

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Stránky www.1188.cz jako jediné v ČR nabízejí kompletní zobrazení všech veřejných telefonních automatů na mapě České republiky. Tato služba rozšířila dosavadní nabídku interaktivních map na adrese mapy.1188.cz. Díky nové mapové vrstvě si zájemci mohou snadno a rychle vyhledat nejbližší telefonní budku. Stačí kliknout na Další funce - Najdi nejbližší v okolí - Telefonní automaty a hned se jim zobrazí všechny budky v celé republice.

"Žádné mapové servery kromě 1188 podobnou možnost nenabízejí. Jsme jediní, kdo dává uživatelům internetu možnost vyhledat si nejbližší telefonní automat," říká vedoucí oddělení internetových služeb 1188 Marcel Valo ze společnosti Telefónica O2 a dodává: "Když dojde kredit nebo baterka v mobilu, člověk si nejen z nostalgie, ale i s vděčností vzpomene na starou dobrou telefonní budku. Právě díky nové aplikaci tak naši zákazníci snadno zjistí, kde hledat tyto pomocníky v nouzi."

Kromě přesného určení místa, kde se budka nachází, se uživatelé dozvědí ještě další užitečné informace - její adresu, telefonní číslo, typ platby (mince či karta) a měny (koruny nebo euro) a i schopnost budky poskytovat další služby (například posílat SMS).

Tiskové zprávy

Diskuse