T-Mobile - víkendové volání zdarma

1. 12. 2009 21:05    Rubrika: Tiskové zprávy

Víkendové volání zdarma pro nové zákazníky

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

- S novou smlouvou nezaplatí zákazníci o víkendu za volání v rámci vlastní sítě ani korunu
- Internet v mobilu zlevní vybraných šest telefonů až o tisíc korun
- Podnikatelé získají volné minuty, SMS i MMS

T-Mobile o Vánocích rozdává radost. A proto svým zákazníkům umožní, aby mohli být ve spojení se svými blízkými častěji než kdykoli jindy. Kdo v prosinci uzavře novou smlouvu, nezaplatí o víkendu za volání v síti T-Mobile do konce roku ani korunu. Volné minuty, SMS i MMS jsou připraveny také pro podnikatele a na své si přijdou i ti, kteří si k nové smlouvě aktivují zvýhodnění pro surfování v mobilu.

Poslední měsíc v roce je doba, kdy lidé alespoň po telefonu obvykle dohání to, co nezvládli za celý rok. Zákazníci, kteří si v prosinci aktivují některý z hlasových tarifů s paušálem z aktuální nabídky T-Mobile nebo na něj přejdou z předplacené karty, budou do konce roku o sobotách a nedělích v rámci vlastní sítě volat zdarma. Přičemž samozřejmě platí, že čím dřív bude nová smlouva uzavřena, tím více volných víkendů si volající užijí.

A ušetřit mohou ještě více. Stačí, aby si zvolili některý z exkluzivních HIT balíčků, v němž kromě telefonu za zvýhodněnou cenou získají také každý měsíc o 20 % více kreditu. Připraven je například Samsung E1120 za korunu, Nokia 2330 za 299 korun, Samsung S3310 za 799 korun nebo Nokia 6303 za 1799 korun včetně DPH.

Internet v mobilu zlevní telefon až o tisíc korun

T-Mobile před Vánoci potěší také ty, kterým při surfování v mobilu překáží malý displej, nebo kteří chtějí dárek v podobě telefonu, co si dobře rozumí s internetem, nachystat svým blízkým pod vánoční stromeček.

Ruku v ruce s novou smlouvu jde do poloviny ledna navíc sleva až 1000 Kč na vybraných šest modelů (Nokia 6303 classic black, Nokia 6303 classic silver, Sony Ericsson W995, Samsung S8000 Jet, Samsung Star a Nokia E52). Tato sleva se samozřejmě přičítá ke všem dalším cenovým zvýhodněním vyplývajícím ze zvoleného tarifu. Podmínkou je, aby si zákazník ke smlouvě aktivoval datové zvýhodnění Surf&Mail+ na dva roky.

Telefon Nokia E52 za 4999 korun tak získají všichni noví zákazníci s měsíční útratou 250 korun, tedy například s tarifem Kredit 300 či Podnikatel 300. Ještě o tisíc korun méně zaplatí ti, kteří volají častěji a měsíčně platí více jak 800 korun (tarif Kredit 1000 nebo třeba Podnikatel 900).

T-Mobile kromě toho připravil i slevu na již zmiňované datové zvýhodnění Surf&Mail+, které je k novému telefonu zapotřebí. Noví zákazníci jej získají s 25procentní slevou, a to za 178,50 koruny (včetně DPH).

Podnikatelé dostanou volné minuty nebo kredit navíc
Nejen rodina a přátelé jsou spolu o svátcích v častějším spojení. T-Mobile nezapomněl ani na menší firmy a živnostníky, kteří před Vánoci také vytočí více čísel než obvykle. Pokud si v prosinci aktivují některý z tarifů z řady Podnikatel tarifů nebo na něj přejdou z přeplacené karty, získají do konce roku 200 korun kreditu navíc. S tarifem Podnikatel 300 tak na volání do všech sítí, SMS, MMS a další služby budou místo 300 korun čerpat pětistovku.

Jestliže se zákazníci z řad podnikatelů v prosinci rozhodnou pro minutový tarif, dostanou k nové smlouvě do konce roku 50 volných minut na volání do všech sítí.

Tiskové zprávy

Diskuse