Mio nabízí k navigaci Moov M400CEU mapy zdarma

7. 12. 2009 20:00    Rubrika: Tiskové zprávy

Mio nabízí k navigaci Moov M400CEU mapy zdarma

Mio nabízí k navigaci Moov M400CEU mapy zdarma

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Mio Technology, jeden z předních výrobců přenosných navigačních zařízení, připravila pro své zákazníky zajímavou akční nabídku, v rámci které nabízí ke každé GPS navigaci Moov M400CEU 2 mapy zdarma navíc. Uživatelé tak mohou kromě České republiky, Slovenska, Polska, Maďarska, Německa, Rakouska a Švýcarska navštívit bezpečně a pohodlně také Slovinsko a populární Chorvatsko. Tato akce platí do vyčerpání zásob.

Mio Moov M400CEU, model úspěšné řady Moov, se může pochlubit elegantním designem
a širokoúhlou 4,3“ dotykovou obrazovkou, která zajišťuje pohodlné cestování. Osvědčený navigační software MioMap v aktualizované verzi s přehledným a rychlým ovládáním pak zaručuje hladké a bezproblémové navigování.

Navigace navíc přináší navádění pro řazení v jízdních pruzích a vestavěný software NavPix, který umožňuje navigování na více než milion fotografií opatřených zeměpisnými souřadnicemi. Součástí její výbavy je také technologie SiRFInstantFixII pro rychlé určení polohy a rychlejší výpočet a přepočet trasy. Nechybí ani funkce vizuálního i zvukového upozornění na radary. Součástí zařízení je navíc roční aktualizace map zdarma.

„Navigace se stala prakticky nezbytnou součástí každého automobilisty. Věříme, že vedle naší snahy dodávat na trh aktuální mapové podklady ocení zákazníci také rostoucí počet destinací, které navigace Mio Moov podporují,“ uvádí Tomáš Kudweis, Sales and Marketing Manager společnosti Mio pro Českou republiku.

Detailní informace o produktu M400CEU naleznete na http://eu.mio.com/cs_cz/moov-m400.htm. Informace o společnosti Mio jsou k dispozici na http://www.mio.com/cz.

Technické parametry:
Aktuální mapové podklady
Roční update map zdarma!
Řazení v jízdních pruzích
Navigování podle fotografií NavPix™
Procesor - Samsung 2443
Frekvence – 400 Mhz
Interní paměť - RAM 128MB DDR2, ROM 2GB
Čipset GPS - SiRFStar III
Vestavěné GPS kanály - 20
Dotykový širokoúhlý barevný displej
Rozlišení displeje - 480 x 272
Velikost displeje - 4.3"
Orientace displeje - na šířku
Typ Baterie - integrované napájení Lithium-Ion
Kapacita baterie - 720mAh
Reproduktor - vestavěný, mono
Rozměry a hmotnost - 127,2 x 80,8 x 18,5 mm, 152 g

Tiskové zprávy

Diskuse