LCD Acer B243H a B233HU

10. 12. 2009 13:50    Rubrika: Tiskové zprávy

Profesionální displeje Acer B243H a B233HU

LCD Acer B243H a B233HU

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Vysoce kvalitní displeje se solidní ergonomií
Nové LCD displeje Acer B243H a B233HU jsou určeny pro každodenní používání. Nabízejí spojení vysoké spolehlivosti a ergonomie, a tedy představují optimální řešení pro kanceláře, které kladou vysoké nároky na výkon a požadují výjimečnou grafiku i pohodlné sledování displeje. Nové monitory přinášejí do kancelářského prostředí ideální spojení grafiky s vysokým rozlišením a pohodlí s mnoha funkcemi.

Nové displeje řady B, které působí solidním a spolehlivým dojmem, zaujmou stylovým tmavošedým rámečkem doplněným elegantním černým stojanem. Ovládací tlačítka na předním panelu jsou určena pro snadné intuitivní ovládání a současně dodávají displejům kultivovaný vzhled.

Ergonomické provedení monitorů B243H a B233HU dokazuje, že se jedná o ideální spolupracovníky. Monitory s možností přizpůsobení výšky, sklonu a natočení lze nastavit do optimální pracovní polohy: displeje je možné sklopit o 15° nahoře a o 5° dole, natočit vpravo i vlevo o 35° a posunout vzhůru až o 110 mm. LCD displeje řady B můžete tedy nastavit do optimální polohy, která zajišťuje nejvyšší pohodlí a produktivitu při práci. Model B243H lze navíc podle potřeby otočit o 90° na výšku.

Nové displeje řady B jsou dodávány ve dvou velikostech 61 cm (24”) a 58 cm (23”) v širokoúhlém formátu s poměrem stran 16:9, který zajišťuje nejvyšší produktivitu. Nabízejí optimální poměr pixelů na palec pro práci s daty a při sledování filmů zprostředkují jedinečné zážitky bez černých pruhů. Navíc reprodukují obraz bez zkreslení způsobeného nekompatibilními formáty obrazu.

LCD monitory s vynikajícím dynamickým kontrastním poměrem 80 000:1, který je optimalizovaný technologií Acer Adaptive Contrast Management, nabízejí ostrý obraz s bohatými barvami díky zlepšenému podání detailů a gradaci velmi jasných nebo nedostatečně osvětlených scén. Uživatelé tedy mohou pracovat s rozsáhlými datovými soubory nebo CAD aplikacemi, které jsou zobrazeny s výjimečnou přesností a ostrými čarami. Neobyčejně krátká doba odezvy šedá-šedá zabraňuje vzniku neostrého obrazu v rychlých scénách při sledování videí nebo hraní her.

Displeje B243H a B233HU jsou opatřeny mnoha porty pro připojení nejrůznějších zařízení: analogový port VGA, port DVI s HDCP pro sledování obsahu chráněného DRM, port HDMI zajišťuje progresivní digitální připojení s vynikajícím obrazem ve vysokém rozlišení a nejlepší dosažitelné nekomprimované video a dále porty USB, které umožňují připojit periferní zařízení, používat několik displejů a vytvořit z nich zobrazovací stěnu anebo připojit další displej k notebooku či stolnímu počítači, který má pouze jeden port VGA.

LCD monitory Acer řady B se vyznačují špičkovými technologiemi zpracování obrazu, které zajišťují optimální zobrazení:
• Acer eColor Management je technologie, která přizpůsobuje výkon panelu různým prostředím, světelným podmínkám a preferovaným způsobům zobrazení, a tedy umožňuje uživatelům přesně naladit nastavení displeje prostřednictvím optimálního podání barev v závislosti na provozním režimu: data, média, kino nebo fotografie.
• Adaptive Contrast Management (ACM) dynamicky přizpůsobí kontrastní poměr vstupního obrazu pro dosažení dokonale ostrého podání. Každá scéna je analyzována a obraz je přizpůsobován okénko po okénku, přičemž je zvýšena kvalita barev a dosažena výrazně lepší gradace a podání detailů, především v tmavších a světlejších scénách. Výsledkem je ohromující kvalita obrazu. Acer ACM rovněž snižuje spotřebu LCD monitoru, a tedy přispívá k úspoře energie.
• Acer eDisplay Management je výkonný nástroj pro kalibraci barev a správu displeje. Každé přizpůsobené nastavení lze uložit a rychle vyvolat pro jednotlivé aplikace nebo světelné podmínky.

Monitory B243H a B233HU jsou vybaveny technologiemi určenými pro zvýšení spolehlivosti a dosažení špičkového výkonu. Jsou dodávány výhradně s panely třídy A, které se vyznačují nulovým počtem slepých pixelů a tím dosahují dokonalého obrazu. Oba monitory prošly náročnými zkouškami a splňují mezinárodní standardy, jako např. TCO03, ISO 13406-2 a nejnovější kritéria Energy Star, která zaručují, že displeje Acer Business nabízejí nejvyšší kvalitu a výkon.

Tiskové zprávy

Diskuse