EA - postavy Mass Effectu 2 budou mluvit hlasy filmových hvězd

10. 12. 2009 19:53    Rubrika: Tiskové zprávy

MASS EFFECT 2 – PRVNÍHO MEGAHITU ROKU 2010

EA - postavy Mass Effectu 2 budou mluvit hlasy filmových hvězd

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Ve hvězdném obsazení nechybí taková jména, jako
Martin Sheen, Seth Green, Yvonne Strahovski a další
Studio BioWare™ dnes představilo dabéry postav hry Mass Effect 2, druhého dílu mnohonásobně oceněné sci-fi trilogie. Zazní v ní hlasy vítěze cen Emmy a Zlatého glóbu Martina Sheena („Západní křídlo“, „Apokalypsa“), vítězky ceny Emmy za rok 2009 Shohreh Aghdashloo („House of Saddam“), komika Setha Greena („Austin Powers“), hvězd seriálu „Chuck“ Yvonne Strahovski a Adama Baldwina, Keitha Davida („Crash“) a ostřílených veteránů žánru sci-fi Michaela Dorna („Star Trek: Hluboký vesmír Devět“), Tricie Helferové („Battlestar Galactica“), Michaela Hogana („Battlestar Galactica“) a Carrie-Anne Mossové („Matrix“).
„Poutavé namluvení plné emocí je pro tvorbu BioWare jedním ze základních pilířů a dlouhý zástup špičkových dabérů v Mass Effectu 2 je potvrzením tohoto našeho principu,“ uvedl Ray Muzyka, spoluzakladatel BioWare a generální manažer EA pro skupinu titulů RPG/MMO. „Pro to, aby hráči prožívali příběhy her z dílny BioWare přesvědčivě, je nezbytné angažovat renomované herecké osobnosti. Pro Mass Effect 2 se nám podařilo dát dohromady úžasné obsazení, které překonává i již tak vysokou laťku, nastavenou jeho předchůdcem!“
Uznávaný herec Martin Sheen se představí v roli záhadného velitele organizace Cerberus, utajeného polovojenského uskupení, jehož cílem je zajištění zájmů lidí v galaxii. Yvonne Strahovski propůjčí hlas nebezpečné agentce Cerberu Mirandě Lawsonové, která podstoupila genetický zákrok, po němž disponuje dokonalejšími mentálními a fyzickými schopnostmi. Postavy Jokera a admirála Davida Andersona namluví Seth Green a Keith David, kteří se podíleli již na dabingu původního Mass Effectu. V dalších rolích se pak představí Tricia Helferová jako EDI, hlas interkomu nové lodi Normandy, Carrie-Ann Mossová jako Aria T’Loak, šéfka zločineckého gangu, ovládajícího planetu Omega, Shohreh Aghdashloo jako admirálka Shala'Raan vas Tonbay, Michael Hogan jako kapitán Bailey, Adam Baldwin jako Kal ‘Reegar a Michael Dorn jako Gatatog Uvenk.
Trilogie Mass Effect je emocemi nabitá dobrodružná sci-fi sága, zasazená do prostředí nekonečného vesmíru, plného nebezpečných mimozemských druhů a záhadných neprozkoumaných planet. V akční RPG Mass Effect 2 se hráči opět ocitnou v roli hrdinného velitele Sheparda, jenž velí oddílu těch nejnebezpečnějších ozbrojenců v celé galaxii. Jejich mise díky své náročnosti hraničí takřka se sebevraždou. Akční přestřelky, rozsáhlý futuristický příběh, objevování vesmíru a emotivní interakce postav napomáhají bezkonkurenčnímu hernímu zážitku.
Titul Mass Effect 2 vyjde ve verzích pro videoherní a zábavní systém Xbox 360® a PC v Evropě 26. resp. 29. ledna 2010. Sledujte dění okolo hry na serverech Twitter: http://twitter.com/masseffect2 a Facebook: http://www.facebook.com/masseffectczsk. Další informace o Mass Effect 2 naleznete na http://masseffect2.cz.

Tiskové zprávy

Diskuse