EA Sports - oficiální portál pro Česko a Slovensko

10. 12. 2009 19:45    Rubrika: Tiskové zprávy

EA Sports spouští oficiální portál pro Česko a Slovensko

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Electronic Arts představila oficiální česko-slovenský portál své divize EA Sports, která se zaměřuje na sportovní hry. Příznivci kultovních sérií FIFA, NHL, NBA, NFL Madden a dalších tak mají od 1. prosince k dispozici všechny informace o svých oblíbených hrách na jediném místě – www.EAsports.cz.
Informace jsou zde rozděleny do tří hlavních kategorií. Nejdůležitější aktuality, jako například vydání nového titulu či informace o oficiálních akcích EA Sports, jsou zveřejňovány v sekci Novinky. Komunitní sekce má zase za cíl informovat o připravovaných turnajích a výsledcích ukončených soutěží nejen z tohoto webu, ale i z ostatních, na nichž se soutěží v titulech EA Sports. Třetím druhem zpráv jsou novinky Electronic Arts, v kterých si návštěvníci mohou přečíst informace z ostatních „nesportovních“ divizí Electronic Arts, tedy EA Games a EA Play. Nová website také nabídne videa a galerie z virtuálního i reálného sportu, stejně jako řadu video tutorialů. Pro dotazy a připomínky je přichystáno fórum, kde návštěvníci komunikují jednak mezi sebou například při domlouvání zápasů, ale také se správci portálu či zákaznickou podporou EA.
„Česko-slovenské stránky EA Sports jsou určeny tisícům fanoušků našich her, kteří tak konečně získávají snadný přístup k veškerým oficiálním informacím o jednotlivých titulech, ale také možnost diskuze a výměny názorů. Samozřejmě nechybí ani možnost změřit síly v online hraní,“ komentuje vznik stránek Juraj Chrappa, online & community manager EA pro ČR a Slovensko.
Právě pro příznivce hraní online je na Easports.cz připravena řada soutěží, ať už se jedná o volné hraní v tzv. Clanbase či o klasické turnaje. Na své si přijdou jak majitelé počítačových verzí stejně jako konzolisté, hrající na Xbox 360 či PlayStation 3. Na nejlepší hráče samozřejmě čekají ceny přímo od EA.

Tiskové zprávy

Diskuse