EA - do boje proti nacistům ve hře The Saboteur

10. 12. 2009 09:25    Rubrika: Tiskové zprávy

Pandemic Studios současně s vydáním hry „The Saboteur“ oznámili první balík stažitelného obsahu

EA - do boje proti nacistům ve hře The Saboteur

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Vývojářský tým Pandemic™ Studios dnes oznámil, že akční hra z prostředí nacisty okupované Paříže The Saboteur™ dnes přichází do prodeje na evropském trhu. Současně si ode dneška majitelé herních konzolí mohou stáhnout zdarma* obsahový balíček (DLC) s názvem „The Midnight Show“ („Půlnoční show“).

Hra The Saboteur je dějově zasazena do Francie v období 2. světové války a přivádí hráče do podsvětí Paříže, kde se v roli hlavního hrdiny Seana Devlina vydávají na výpravu za odplatou. Příběh sabotéra Devlina je inspirován skutečnými událostmi a nechybí v něm zběsilé souboje, útěky po střechách a honičky ulicemi francouzské metropole. To vše s jediným cílem – proniknout do týlu nacistických okupantů a sabotovat každý jejich plán. S pomocí Francouzského hnutí odporu a britské rozvědky, úctyhodného arzenálu zbraní, ale také důvtipu, se hráči musejí vypořádat s každým, kdo se jim postaví do cesty. Ať už Sean připravuje vykolejení německého vlaku nebo sestřeluje zepelíny na pozadí slavných pařížských památek, má vždy ke splnění úkolu k dispozici obrovské množství zbraní, výbušnin a vozidel.

„The Saboteur se nepodobá žádné jiné akční hře z období 2. světové války. Vyobrazuje nacisty okupovanou Paříž, která je zkažená, nebezpečná a trochu více „sexy“, než jak ji známe. Balík stažitelného obsahu „The Midnight Show“ posouvá všechny její extrémy na novou úroveň, ovšem naprosto přirozeným a autentickým způsobem,“ uvedl Nick Earl, druhý viceprezident a generální manažer společnosti Electronic Arts. „Je to něco na způsob filmového „Director’s Cutu“, ale tentokrát v herním provedení. Jsme velmi hrdí na to, že můžeme hráčům prostřednictvím tohoto DLC přinést propracovanější a hlubší zážitek.“

Balíček stažitelného obsahu odemyká VIP salónek v kabaretu „La Belle de Nuit“, několik dalších smyslných scén, zbrusu novou minihru a pět nových úkrytů na území Paříže. Součástí stažitelného obsahu je i možnost odemknout ve hře nahotu.

Hra The Saboteur vychází ve verzích pro počítačový zábavní systém PLAYSTATION®3 , videoherní a zábavní systém Xbox 360™ a PC s ratingem PEGI 18+. Další informace o hře The Saboteur naleznete na oficiálních stránkách http://www.thesaboteurgame.com nebo www.electronicarts.cz.

Tiskové zprávy

Diskuse