Gopas - datové schránky a digitální podpis beze strachu

10. 12. 2009 13:53    Rubrika: Tiskové zprávy

Datové schránky a digitální podpis beze strachu

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Také si nejste jisti tím, zda umíte správně připravit obálku a obsah vytvářené datové schránky? Aktivity jako odeslání a přijmutí datové zprávy nebo třeba zobrazení obsahu přijaté datové zprávy jsou vám cizí? A už vůbec nevíte, že lze nastavit, aby informace o příchodu či neodeslání datových zpráv byly zasílány na určený mobilní telefon nebo do emailové schránky? „Nejen to, ale i problematiku digitálního podpisu, vytváření a správu dokumentů ve formátu PDF a mnoho dalších věcí se lze dozvědět a naučit využívat v našem novém kurzu,“ říká Daniel Walterstein z Počítačové školy Gopas.

Problematika datových schránek a s tím související i oblast digitálního podpisu a jeho vkládání do PDF dokumentů je ještě pro mnoho lidí jednou velkou neznámou. „Účastníci kurzů se seznámí s pojmem digitální podpis, naučí se vytvářet PDF dokumenty ze základních Office aplikací a vkládat digitální podpis do PDF dokumentů či do dokumentů Microsoft World a zároveň posílat i e-mailové zprávy označené digitálním podpisem,“ přibližuje Walterstein základní náplň novinkového kurzu a dodává, že součástí bude i základní seznámení s programem Adobe Acrobat Professional.

„Po absolvování tohoto kurzu by již nikdo neměl mít potíže s vytvořením a ověřením digitálního podpisu, jeho přidáním do e-mailu v programu Microsoft Outlook, Microsoft Word nebo Adobe Acrobat. Také úprava PDF dokumentů, včetně retušování a kopírování textu by měla být bez problémů,“ upozorňuje na přínosy kurzu Daniel Walterstein.

Detailnější informace o zajímavých kurzech se dozvíte samozřejmě na www.gopas.cz

Tiskové zprávy

Diskuse