EA - Demo na hru Dante's Inferno již v prosinci

12. 11. 2009 20:47    Rubrika: Tiskové zprávy

Studio Visceral Games™ a jeho cenami ověnčený tvůrčí tým (stojící za úspěšnou sérií Dead Space™) ohlásili vydání demoverze Dante’s Inferno™. Demo ponese název „Brány pekelné“ (Gates of Hell) a hráčům se dostane do rukou již v prosinci. Bude obsahovat celý úvodní level originálního zpracování slavné básně Danta Alighieriho Božská komedie v podání Visceral Games.

EA - Demo na hru Dante's Inferno již v prosinci

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



Demo „Brány pekelné“ představí hráčům postavu hlavního hrdiny, výpravný příběh a vysoce dynamický akční herní systém, v jehož rámci se Dante probojovává od povrchu země dolů až k branám pekla. Čekají na ně velmi rychle probíhající souboje s hordami nepřátel, při nichž se čepele zbraní nezastaví ani na chvíli až do závěrečného rozhodujícího duelu se Smrtí. Po triumfu nad ní, coby hlavním protivníkem, se Dante ozbrojí její kosou a mocným svatým křížem a bude připraven rozrazit bránu do pekla. Součástí dema jsou i dva úchvatné filmy z dílny prestižního animátorského a designérského studia Blur.
Hlavním motivem Dante’s Inferno z produkce EA je procházení devíti kruhy pekla podle Danta Alighieriho – předpeklím, chtíčem, obžerstvím, chamtivostí, zlobou, kacířstvím, násilím, podvodem a zradou. Každý z kruhů, zobrazovaný ve vysoké frekvenci 60 snímků za sekundu, se vyznačuje charakteristickým prostředím, zbrusu novými příšerami, hrůznými démony, událostmi důležitými pro celkový příběh a hudebním doprovodem, které nastolí pro jednotlivé hříchy tu správnou atmosféru.

„Na začátku tohoto projektu bylo naším hlavní cílem vytvořit příběh pouti do pekla, který v hráčích vyvolá naprosto autentické pocity,“ uvedl výkonný producent Jonathan Knight. „Demo umožní každému hráči získat představu o způsobu, jakým jsme toto téma uchopili, a také si vyzkoušet herní systém. A jelikož bude v únoru následovat celých devět pekelných kruhů, dá se v tomto případě říci, že toto je jen skutečně malé ‚nahlédnutí pod pekelnou pokličku‘.“

Datum vydání hry pro Severní Ameriku a Evropu je stanoveno na 9., resp. 12. února 2010 ve verzích pro počítačový zábavní systém PLAYSTATION®3, videoherní a zábavní systém Xbox 360™ a systém PlayStation® Portable (PSP®). Demo „Brány pekelné“ bude k dispozici jen pro konzole PlayStation 3 a Xbox 360.

Podrobné zprávy o Dante’s Inferno přímo od členů vývojářského týmu Visceral Games můžete sledovat na serveru Twitter @ www.twitter.com/danteteam, nebo je můžete najít na oficiálních stránkách www.dantesinferno.com, kde se vývojáři blíže věnují novým aspektům každého z kruhů a kde se každého devátého dne v měsíci objevuje nový obsah a aktualizace.

Tiskové zprávy

Diskuse