Nintendo - The Legend of Zelda

11. 12. 2009 22:38    Rubrika: Tiskové zprávy

historické spojení nadčasového dua

Nintendo - The Legend of Zelda

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění




Byla to jedna z nejhrozivějších událostí videoherní historie: v roce 1986 byla princezna Zelda unesena ze země Hyrule a započala tak neohroženou výpravu mladého hrdiny Linka za její záchranou. Bohužel pro Zeldu, byl tento zločin zopakován už více než dvanáctkrát, ponechávajíc jí většinou mimo dění, zatímco Link bloudil temnými kobkami a osamocen čelil zrůdným nepřátelům ve snaze zachránit ji.

Tentokrát se ale v novém dobrodružství The Legend of Zelda : Spirit Tracks pro Nintendo DS a Nintendo DSi všechno mění. Poprvé v třiadvacetileté série The Legend of Zelda se Princezna Zelda vymaní ze spárů herního pozadí a sama se připojí k Linkovu dobrodružství. V The Legend of Zelda : Spirit Tracks duch Zeldy doprovází Linka na jeho cestě za záchranou Hyrule. Přímo zasahuje do hry a dává hráči možnost ovládnout mohutná brnění známá jako Fantomové. Dovoluje tak hráči použít Linka a tyto jeho nové spojence v bitvě s nepřáteli, řešení hádanek a odkrývání tajemství.
Zelda také putuje společně s Linkem v jeho upravitelném vlaku, kde hráčům nabízí znalosti, které jim pomohou objevit nová území, lepší předměty nebo postoupit v ději. Tým Linka a Zeldy přináší fanouškům bezpočet nových příběhových detailů pro pobavení, včetně bližšího pohledu na Princeznu Zeldu samotnou, na jednu z nejvíce ikonických videoherních postav všech dob.
The Legend of Zelda : Spirit Tracks vychází v Evropě dne 11. prosince 2009.
Cena The Legend of Zelda Spriti Tracks : 1 199,- Kč
Cena herní konzole Nintendo DSi: 4 990,- Kč

Tiskové zprávy

Diskuse