Panasonic - profesionální NeoPDP panely řady 12

14. 12. 2009 19:23    Rubrika: Tiskové zprávy

Panasonic představuje nové profesionální plazmové panely řady 12, které přinášejí revoluční NeoPDP technologii

Panasonic - profesionální NeoPDP panely řady 12

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Zdokonalené 58, 65 a 85palcové panely jsou určeny pro použití všude tam, kde je důležitý velký formát obrazu a nepřetržitá projekce 24 hodin denně, sedm dní v týdnu.

Společnost Panasonic představuje první tří modely profesionálních plazmových panelů řady 12, které jsou vhodné pro digitální reklamní nápisy, prezentace a mnohé další aplikace. Použitá NeoPDP technologie přináší jasnější obraz, ekologický provoz a až dvojnásobnou výkonnost v tenčím provedení. Spolu s životností 100 000 hodin jsou tyto parametry zárukou dlouhodobé a efektivní investice.

Nové 58, 65 a 85palcové modely s NeoPDP technologií mají rozlišení 1 080 řádků a kontrastní poměr 40 000 : 1. Výsledkem je ostrý obraz bez šmouh, věrné zobrazení barev a hluboké odstíny černé. Parametry této nové řady spolehlivě upoutají pozornost kolemjdoucích.

Další výhodou řady 12 jsou široké možnosti aplikace a individuální nastavení podle potřeb klienta. Plazmové panely mohou být instalovány horizontálně i vertikálně. Pomocí jednoduše přístupného systému slotů si uživatel může zvolit modulární desky pro správnou kombinaci vstupů vhodných pro jakoukoliv aplikaci. Profesionální NeoPDP panely jsou nyní navíc výrazně tenčí a lehčí, díky čemuž se jednoduše přepravují a instalují. Robustní konstrukce zaručuje vysokou odolnost i v náročném prostředí.

„Řada 12 v maximální míře reaguje na požadavky trhu. Nabízí vysokou kvalitu obrazu, flexibilitu a spolehlivost, přičemž je zároveň i šetrná k životnímu prostředí,“ vysvětluje Enrique Robledo, marketingový ředitel pro plazmové panely Panasonic v Evropě.

Tiskové zprávy

Diskuse