Amos Software uvedl aplikaci Multischránka

16. 12. 2009 19:08    Rubrika: Tiskové zprávy

Amos Software uvedla aplikaci Multischránka pro obsluhu Datových stránek České pošty.

Společnost Amos Software uvedla na trh svou původní softwarovou aplikaci Multischránka, která zajišťuje komfortní komunikaci s Datovými schránkami České pošty.

Aplikace Multischránka je postavena na runtime prostředí Adobe AIR a díky tomu je možné ji provozovat nejen v operačním systému Windows, ale také na platformě Mac OS a Linux.

Multischránka přináší uživatelům jednoduchou obsluhu a komfortní komunikaci s Datovými schránkami. Mezi hlavní přednosti patří možnost komunikovat s více schránkami, off-line režim práce (kdy si uživatel může číst dříve přijaté datové zprávy nebo rozpracovat datové zprávy pro pozdější odeslání, až bude připojen k internetu), vlastní lokální adresář, historie doručování, archivace datových zpráv (uživatel má zprávy k dispozici lokálně po libovolně dlouhou dobu – nejen 90 dní jako na webovém portále), ukládání zpráv do strukturovaného archivu a další.
Multischránka je dodávána ve dvou funkčně odlišných modelech:
1) Bezplatná Multischránka, která umožňuje obsluhovat pouze jednu Datovou schránku, nemá off-line režim a nemá adresář.
2) Plně funkční Multischránka disponuje kompletní funkčností. Cena této aplikace je stanovena na 600 Kč bez DPH (570 Kč při nákupu na elektronickém obchodě Amos Software eshop.amsoft.cz).
Aplikace Multischránka (plně funkční verze) je dodávána rovněž v balíčku s licencí Adobe Acrobatu 9 CZ (Standard nebo Pro, platí pro komerční licence nebo GOV licence určené pro státní správu a samosparávu); v tomto balíčku je Multischránka zdarma.
Bližší popis lze nalézt na webových stránkách www.multischranka.cz, kde je možné stáhnout i 45 denní zkušební verzi.