Mall.cz - Jak nakoupit dárky na internetu týden před Vánoci?

16. 12. 2009 16:16    Rubrika: Tiskové zprávy

Jak nakoupit dárky na internetu týden před Vánoci?

Do Vánoce zbývá týden, a o dárcích tak uvažují už i ti, kteří jsou vánoční nákupy zvyklí nechávat na poslední chvíli. Je ještě možné uvažovat o pohodlném nákupu přes internet, nebo už v těchto dnech nezbývá nic jiného než se vydat do přeplněných nákupních center?

Stručně řečeno: Pokud má e-shop vámi vybrané zboží skladem, stále ještě zbývá několik dní na vánoční nákupy. Česká pošta i přepravní společnosti jsou totiž schopné přepravit balík do druhého dne. Jenže právě s položkou „skladem“ bývá na českém internetu často problém.

„V českých e-shopech je zcela běžné, že u zboží svítí ikonka \xB4skladem\xB4, ačkoliv tomu tak často vůbec není. V lepším případě je výrobek skladem u dodavatele, kde ho po objednání e-shop teprve poptává, v horším případě začne obchodník po obdržení objednávky teprve zjišťovat, zda je zboží vůbec k sehnání,“ upozorňuje Petr Král, marketingový ředitel internetové nákupní galerie MALL.cz, jednoho z největších maloobchodních prodejců v ČR vůbec.

V předvánočním čase, kdy je každý den drahý, tak zbývá jediné – dávat bedlivý pozor, který e-shop si pro nákup vybereme. „V MALL.cz zákazníkům garantujeme, že zboží, které máme označené jako dostupné, je skutečně připraveno k okamžité expedici z našeho vlastního skladu. Díky tomuto našemu modernímu distribučnímu centru se skladovou plochou 6 800 m2 máme většinu zboží stále k dispozici a díky přímému online propojení s dodavateli a výrobci známe aktuální dostupnost i toho ostatního. V případě, že dostupnost zboží nemůžeme garantovat, nenabízíme ho vůbec k objednání.“ popisuje Petr Král.

„Pokud vámi zvolený e-shop podobnou garanci neposkytuje, ušetřete si raději před svátky nervy a nakupte u seriózních obchodníků,“ dodává Petr Král.

Na MALL.cz je možné vánoční nákupy vyřídit opravdu na poslední chvíli. Zboží, které je označeno „Skladem MALL“, k vám dorazí nejpozději do druhého dne. Stačí objednávku odeslat do 14 hodin a neplatit převodem, protože ten samozřejmě celý proces prodlužuje. V kamenně prodejně MALL.cz v pražských Holešovicích je zboží objednané do 14 hodin k dispozici dokonce ještě ten samý den večer. Z toho vyplývá, že na MALL.cz je možné dárky skladem objednávat ještě 22. 12. do 14 hodin, při osobním odběru v Holešovicích dokonce do 23. 12. do 14 hodin. Kamenné prodejny v Praze a Brně budou otevřeny dokonce i na Štědrý den dopoledne.

Tip: Každý den MALL.cz zlevňuje až o 66 % vybrané výrobky z nejvíce poptávaného sortimentu.