S&T zajistí zákaznický servis pro restaurace AmRest

18. 12. 2009 18:11    Rubrika: Tiskové zprávy

S&T zajistí zákaznický servis pro restaurace AmRest

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Servisní divize systémového integrátora S&T CZ a společnost Micros-Fidelio Czech se budou aktivně podílet na zajištění servisní podpory ve fastfoodových restauracích společnosti AmRest v ČR, která provozuje například řetězce KFC, Burger King nebo Starbucks. „Budeme zajišťovat autorizovaný servis ve všech 63 provozovnách AmRest v České republice. Účelem celého projektu je sjednotit používané technologie, aby zákazník měl co nejmíň práce s případnou údržbou a upgradem,“ řekl Milan Pračka, senior client manager společnosti S&T CZ.

Na jaře letošního roku došlo ke vzájemné dohodě mezi společnostmi S&T CZ, Micros-Fidelio Czech a AmRest. Účelem této spolupráce je zajistit hardwarový i softwarový servis ve všech fastfoodových restauracích. Jde o mezinárodní spolupráci, která probíhá souběžně v několika evropských zemích, například v Polsku a Maďarsku. V České republice se však podařilo zahájit projekt jako první.

S&T je certifikovaným servisním partnerem společností HP, Dell, Fujitsu, XEROX, EPSON a 3M, i díky tomu mohla poskytnout své dlouholeté zkušenosti. „Společnost S&T jsme si vybrali vzhledem k jejímu mezinárodnímu působení a neocenitelným zkušenostem,“ řekl Karel Mařík, ředitel společnosti Micros-Fidelio Czech a dodává: „Jedná se o naši první vzájemnou spolupráci a jsme s ní velice spokojeni.“

Tiskové zprávy

Diskuse