Belkin Conserve - moderní přepěťová ochrana

13. 11. 2009 10:06    Rubrika: Tiskové zprávy

Belkin vám pomůže ušetřit peníze a udělat něco pro přírodu – náklady na moderní přepěťovou ochranu Conserve se vrátí již v prvním roce

Belkin Conserve - moderní přepěťová ochrana

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

• Nižší spotřeba elektrické energie v domácnosti a úspora účtů za elektřinu
• Přepěťová ochrana Conserve se do roka zaplatí

Společnost Belkin oznamuje uvedení moderní přepěťové ochrany Conserve, která je nejnovějším příspěvkem k široké řadě přepěťových ochran pro domácnost a malou kancelář. Conserve nenabízí pouze špičkovou ochranu před rázy elektrické energie, ale umožňuje také snížit spotřebu elektrické energie v domácnosti tím, že odstraňuje pohotovostní napájení, které používá celá řada moderních zařízení.

Všichni víme, jak globální oteplování působí na naši planetu a že snížení spotřeby energie přináší životnímu prostředí zřejmé výhody. Pokud elektrická zařízení ponecháme v pohotovostním režimu, snižuje se tím jejich životnost a také zbytečně odebírají elektrickou energii a stojí nás více peněz. Mnoho lidí si neuvědomuje, že pohotovostní napájení se může na roční spotřebě energie podílet až dvaceti procenty. Používání více moderních přepěťových ochran Conserve od společnosti Belkin umožňuje omezit ztracenou energii a snížit účty za elektřinu.

Pohotovostní napájení je elektrická energie spotřebovaná zařízeními, která se nepoužívají. Zařízení jako jsou televizory, přehrávače DVD, herní konzole a stereofonní systémy, se při stisknutí tlačítka pohotovostního režimu zcela nevypnou. Místo toho zůstanou v pohotovostním režimu a odebírají energii, i když jsou v nečinnosti. S rostoucím počtem domácích elektronických zařízení se může společný účinek těchto přezíraných odběrů energie rychle sčítat.

Moderní přepěťová ochrana Conserve od společnosti Belkin nabízí osm napájecích zásuvek – šest pro zařízení, která mohou být zcela vypnuta, a dvě pro zařízení, která musejí zůstat v pohotovostním režimu. Bezdrátový dálkový vypínač Conserve s dosahem 20 metrů umožňuje vypnout zařízení z libovolného místa v domácnosti a současně ponechá v pohotovostním režimu zařízení, jako jsou videorekordéry DVR a PVR a rekordéry s pevným diskem, které jsou připojeny ke dvěma trvale zapnutým zásuvkám. Dálkový vypínač lze namontovat na libovolnou stěnu v domácnosti, abyste mohli snadno vypnout napájení, když opouštíte dům nebo když jdete spát. Ochrana Conserve tak představuje praktický způsob, jak ušetřit energii i peníze.

Jediný dálkový vypínač umožňuje ovládat až osm přepěťových ochran Conserve, a poskytuje tak ještě větší energetickou a finanční úsporu.

Moderní přepěťová ochrana Conserve BG108000xx2M
• Záruka na připojená zařízení v hodnotě 150 000 €
• Úsporný dálkový vypínač lze namontovat na zeď
• Osm napájecích zásuvek – dvě neustále zapnuté a šest dálkově ovládaných
• Systém pro správu kabelů
• Kompletní ochrana – 1836 joulů
• Dětské bezpečnostní kryty
• Celoživotní záruka
• Doporučená koncová cena vč. DPH 1199 Kč

Tiskové zprávy

Diskuse