Canon - Technologie Kofax VRS

16. 11. 2009 19:20    Rubrika: Tiskové zprávy

Canon použitím technologií společnosti Kofax zvyšuje kvalitu skenování

Canon - Technologie Kofax VRS

• Canon představil ve svých profesionálních skenerech VRS technologii společnosti Kofax
• Společnosti tímto spojením zvýší svojí efektivitu díky zdokonalenému zobrazování a nastaveným procesům

Canon CZ, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, propojí přední technologie zobrazování dokumentů VirtualReScan (VRS) firmy Kofax
s devíti špičkovými skenery Canon imageFORMULA.

Tento krok přinese zákazníkům nárůst efektivity práce jejich zaměstnanců díky zlepšení rychlosti a přesnosti elektronizace obchodních dokumentů. Technologie Kofax VRS šetří čas zaměstnanců tím, že veškerá data jsou vždy naskenována a uložena v odpovídající kvalitě. Proto již nedochází k opakovanému nastavování úloh nebo přeskenovávání dokumentů.

Sean Suematsu, European Document Scanning Solutions Director, Canon Europe, říká: „Canon se soustavně snaží poskytovat svým zákazníkům inovativní řešení, která jim umožňují pracovat jednodušeji, produktivněji a šetřit náklady. Kombinací technologií Kofax VRS s předními skenery imageFORMULA můžeme našim zákazníkům garantovat vyšší přidanou hodnotu bez jakýchkoli dalších nákladů.“

Canon se spojením sil se společností Kofax drží své strategie nabízet zákazníkům při vývoji vysokorychlostních skenerů ten nejvyšší standard digitalizace dokumentů.

Technologie Kofax VRS disponuje snadným ovládáním. Automatické nastavení se dokáže přizpůsobit skenovanému typu dokumentu a díky těmto funkcím mají zákazníci k dispozici obrazová data ve vysoké kvalitě, která neobsahuje žádné nechtěné nečistoty.

„Organizace hledají řešení, jak automatizovat vysokoobjemové dokumentové úlohy, které zvyšují efektivitu a produktivitu, snižují obchodní náklady a přinášejí vyšší zisk,“ říká Jim Vickers, Senior Vice President OEM & Partner Strategy, Kofax. „Toto vše umožňují naše technologie VRS. Jsme velmi rádi, že můžeme na trh přinést naše pokročilá dokumentová řešení ve spolupráci se společností Canon.“

Implementace technologií Kofax VRS Basic do vybraných modelů dokumentových skenerů Canon imageFORMULA již v současnosti probíhá a očekává se, že bude kompletní na konci ledna 2010.