Nintendo Wii - limitovaná edice v magické černé barvě

18. 11. 2009 19:32    Rubrika: Tiskové zprávy

Black is magical aneb černá je magická, pod tímto sloganem vychází dne 20. listopadu limitovaná edice herní konzole Wii v magické černé barvě.

Nintendo Wii - limitovaná edice v magické černé barvě

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

V předvánočním čase tasí společnost Nintendo další eso z rukávu v podobě nové barevné verze populární herní konzole Wii, a sice v černé barvě. Na pultech českých obchodů se černé Wii objeví již 20.listopadu a nutné zmínit, že se jedná se o limitovanou edici. Všechny Nintendo fanoušky velmi potěší fakt, že balení konzole obsahuje hned 2 populární hry zdarma. Již klasicky v základním balení naleznete hru Wii Sports, která je nedílnou součástí jak černé tak bílé verze konzole. Navíc ovšem v tomto jedinečném balení objevíte i hru Wii Sports Resort, která si našla již několik milionů fanoušků na celém světě. Krom zmíněných her potěší stylové černé příslušenství WiiMote, Nunchuk a ve spojitosti s Wii Sports Resort speciální příslušenství – citlivý snímač pohybu Wii MotionPlus!

Wii Sports Resort je sbírkou 12 sportovních disciplín s letní tématikou, které se odehrávají na tropickém ostrově Wuhu. Příkladem budiž jízda na vodním skůtru a wakeboardu, hod frisbee, lukostřelba, basketbal, stolní tenis a další. Nové příslušenství Wii MotionPlus přitom zajišťuje co nejpřesnější převod vašich pohybů do hry - téměř 1:1. Ne nadarmo se prodalo pouze v Evropě již více jak 1 milion kopií spolu s Wii MotionPlus. Spolu s Wii Sports tak získáte 15 sportovních her plně využívajících vlastností vaší nové konzole.

Veškeré příslušenství, které je v tomto bundlu v černé barvě, bude od téhož dne v prodeji i samostatně. Kromě toho se do prodeje dostává nová verze Classic Controlleru - Classic Controller Pro, taktéž v černé barvě. Rozdíl oproti původní verzi spočívá v lepší ergonomii, která pomáhá ovladač lépe uchopit.

Doporučená MOC Wii Sports Resort pak: 5990Kč

Tiskové zprávy

Diskuse