ASUS CrossLink pro snadnou synchronizaci dat

20. 11. 2009 18:14    Rubrika: Tiskové zprávy

Kabel ASUS CrossLink pro snadnou synchronizaci dat

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nově uvedený kabel CrossLink od ASUSu představuje efektivní řešení pro přenos a synchronizaci dat, sdílení připojení k internetu a funkcí optické mechaniky mezi dvěma počítači. Díky individuálně nastavitelnému systému pro správu souborů mohou uživatelé snadno organizovat svá data a také synchronizovat své e-maily, kontakty, položky kalendáře, deníky, úkoly nebo poznámky. Kabel CrossLink vypadá jako běžný flash disk a prodává se ve dvou barvách – černé a bílé. Černá verze je vybavena 2 GB úložného prostoru a obsahuje sadu funkcí pro PC. Bílá verze je vybavena 2 GB nebo 4 GB úložného prostoru a lze ji použít na platformě PC i Macintosh.

Synchronizace dat s funkcemi pro sdílení optické mechaniky a připojení k internetu
Kabel CrossLink je určen pro rychlý přenos a synchronizaci dat mezi dvěma počítači. Uživatelé mohou procházet, kopírovat a přenášet soubory a složky do/z počítače, ke kterému jsou připojeni prostřednictvím USB portu. Pomocí kabelu CrossLink mohou rovněž využívat optickou mechaniku jiného počítače nebo notebooku. Toho lze využít například při instalaci softwaru z CD na počítači bez optické mechaniky, například netbooku, kdy se uživatel pomocí kabelu CrossLink jednoduše připojí k notebooku nebo PC vybavenému mechanikou a spustí instalaci z tohoto počítače. Pomocí programu Folder Link mohou uživatelé synchronizovat své složky a zajistit tak aktuálnost svých dat. Stejně tak lze v programu Outlook Link mezi dvěma počítači synchronizovat i jiná důležitá data, například e-maily, kontakty, položky kalendáře, deníky, úkoly a poznámky. A v neposlední řadě kabel CrossLink umožňuje sdílet připojení počítače, který je připojen k internetu*.

Snadné řešení pro uložení a správu dat
Kabel ASUS CrossLink se dodává ve dvou barevných variantách. Černý kabel ASUS CrossLink slouží jako úložné zařízení s kapacitou 2 GB. Bílý kabel CrossLink je k dostání v kapacitách 2 GB a 4 GB a obsahuje rozhraní pro přenos dat, které je kompatibilní i s počítači Macintosh, takže se hodí pro uživatele, kteří potřebují synchronizovat data na obou platformách. Uživatelé mohou sledovat velikosti úložného prostoru, přenášet data nebo přepínat mezi režimy úplného rozhraní a zobrazení pomocí ikon, což přispívá ke snadnějšímu ukládání a získávání dat. Flexibilita správy souborů je dále rozšířena možností rozhraní třídit data podle symbolů nebo typu souborů.

Tiskové zprávy

Diskuse