NETGEAR WNR2000 - Parent Tested Parent Approved

20. 11. 2009 18:01    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost NETGEAR získala certifikát „Parent Tested Parent Approved“ za vynikající výsledky funkcí rodičovské ochrany

NETGEAR WNR2000 - Parent Tested Parent Approved

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Prestižní certifikát „Parent Tested Parent Approved“ byl udělen bezdrátovému směrovači WNR2000 za pokročilou rodičovskou ochranu Live Parental Controls

Společnost NETGEAR®, Inc. (NASDAQGM: NTGR), celosvětový dodavatel technologicky pokročilých značkových síťových řešení, dnes oznámila, že bezdrátový směrovač NETGEAR WNR2000 standardu Wireless-N 300 s funkcí rodičovské ochrany Live Parental Controls získal od společnosti PTPA Media Inc. prestižní certifikát Parent Tested Parent Approved (Testováno a schváleno rodiči) za vynikající výsledky funkcí rodičovské ochrany.

Toto ocenění vyzdvihuje směrovač Wireless-N 300 za jeho funkci Live Parental Controls, která rodinám či malým firmám umožňuje prostřednictvím směrovače zakázat přístup k nebezpečným a nevhodným webovým stránkám na všech zařízeních připojených k internetu, s možností filtrování více než 50 kategorií obsahu. Průlomová ochrana Live Parental Controls zahrnuje komplexní sadu funkcí, které nejsou dostupné v jiných řešeních obsahujících funkce rodičovské ochrany, jako je např. vzdálená správa z mobilních zařízení či vysoce flexibilní nastavení. Funkce Live Parental Controls u směrovače NETGEAR WNR2000 navíc nevyžaduje na rozdíl od konkurenčních řešení žádné další poplatky.

„Jsme velmi poctěni, že náš směrovač WNR2000 s funkcí Live Parental Controls obdržel certifikát PTPA. Pro produkt, který je primárně zaměřený na domácí uživatele, je to obrovský úspěch,“ řekl Jonathan Wu, produktový manažer divize bezdrátových síťových produktů pro domácnosti a malé kanceláře ve společnosti NETGEAR. „Tato certifikace ukazuje, že naše inovativní produkty řeší skutečné problémy zákazníků, a na jejich kvalitu se mohou spolehnout.“

Garantované všestranné výhody
Certifikát společnosti PTPA Media Inc. je udělován produktům, které jsou určeny domácím uživatelům (rodinám), a to na základě přidané hodnoty, funkčnosti, kvality a celkového dojmu. Produkty, které se uchází o získání certifikátu, jsou testovány rodiči z velké databáze společnosti PTPA Media. Více informací o certifikátu PTPA najdete na webu www.ptpamedia.com.

„Osobně považuji za velmi důležité vědět, jaké produkty dokáží mé rodině zajistit pohodlnější život a určitě takto neuvažuji sama,“ řekla Sharon Vinderine, zakladatelka společnosti PTPA Media. „Navíc si myslím, že právě rodiče výrobky zhodnotí nejlépe, protože je testují ve skutečných prostředích svých domácností. Naším cílem je, aby měli rodiče, ale samozřejmě i ostatní uživatelé jistotu, že pokud na balení výrobku uvidí naši pečeť PTPA, mohou se spolehnout na kvalitu daného produktu a jeho vysokou přidanou hodnotu.“

Služba Live Parental Control je aktuálně dostupná ve směrovači NETGEAR WNR2000. Snadnou instalaci zajišťuje CD, které je součástí prodejního balení. Uživatelé mohou rovněž navštívit webové stránky www.netgear.com/lpc, kde najdou animované předváděcí video, průvodce instalací a další podrobnosti o službě rodičovské ochrany. Hodnocení směrovače NETGEAR WNR2000 si můžete přečíst na webových stránkách společnosti PTPA Media Inc. www.ptpamedia.com/winner_large.php?id=668&category=Gear%20and%20Equipment. Fotografii přístroje NETGEAR WNR2000 ve vysokém rozlišení lze najít na webu www.netgear.com/upload/product/wnr2000/enus_standing-hires_wnr2000-2.tif.

Bezdrátový směrovač NETGEAR WNR2000 s funkcí Live Parental Controls je v prodeji v síti všech obchodních partnerů společnosti NETGEAR za doporučenou koncovou cenu 1 700 Kč včetně PDH.

Tiskové zprávy

Diskuse