Umax IAMM NTR82 - multifunkční rekordér a přehrávač

23. 11. 2009 18:24    Rubrika: Tiskové zprávy

IAMM NTR82

Umax IAMM NTR82 - multifunkční rekordér a přehrávač

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Multifunkční rekordér a přehrávač s digitálním TV tunerem

Na předvánoční trh přichází Umax s další zajímavou novinkou z oblasti integrovaných multimediálních zařízení – IAMM NTR82 s vestavěným digitálním TV tunerem (SD/HD) pro příjem digitálního vysílání a možností nahrávat televizní pořady nebo signál z externích zdrojů jako je satelitní přijímač nebo digitální videokamera na interní pevný disk nebo USB Flash disk. Nechybí podpora internetových rádií a přehrávání většiny video/ audio formátů včetně MKV/H264 i DTS z lokální počítačové sítě (Samba), vestavěného disku nebo dalších externích zařízení. Uživatelé ocení přívětivé a intuitivní rozhraní s českou lokalizací a podporou českých titulků.
Design zařízení vychází z populárního přehrávače IAMM NTD38HD. Kvalitní 2“ LCD barevný displej na čelní stěně umožňuje pracovat se zařízením bez použití dálkového ovladače nebo zapnuté televize. Data jsou na síti dostupná v počítači díky použitému FTP protokolu. TV tuner zvládá digitální signál jak ve standardní kvalitě, tak i vysílání ve vyšším rozlišení ve formátu MPEG4. Naladěné stanice lze libovolně seřadit nebo vyjmout ze seznamu. Nahrávání televizních pořadů nebo signálu z externích zdrojů (satelit, settop box, videokamera) lze nastavit přes EPG menu nebo ručně s možností pozdější úpravy. V řadě portů na zadní straně přístroje naleznete anténní konektory, HDMI 1.3 konektor, kompozitní i komponentní výstup, optický digitální 5.1 výstup, 2 x USB host porty, 1 x USB Slave port a analogové vstupy Scart a kompozitní AV.
Cena této novinky je stanovena na atraktivních 4.990 Kč s DPH. Verze s instalovaným 1TB SATA diskem je o 2000 Kč dražší.

Tiskové zprávy

Diskuse