LCD projektor Hitachi CP-X4020

5. 1. 2010 11:21    Rubrika: Tiskové zprávy

NOVÝ SILNÝ LCD PROJEKTOR HITACHI JE VÝKONNÝM A CENOVĚ DOSTUPNÝM ŘEŠENÍM PRO VÍCEÚČELOVÉ POUŽITÍ I STÁLOU INSTALACI

LCD projektor Hitachi CP-X4020

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Kvalita, výkonnost a nízké celkové náklady na vlastnictví – to vše v jednom flexibilním balení

Společnost Hitachi Digital Media Group oznámila uvedení nového LCD projektoru CP-X4020, který představuje cenově dostupné řešení jak pro stálou instalaci, tak pro víceúčelové použití, aniž by to znamenalo kompromis ve vysokém výkonu, kvalitě a spolehlivosti, tedy vlastnostech, jimiž je značka Hitachi proslulá. Tento nový model vykazuje při běžném provozu minimální nároky na údržbu, což je výsledek mnoha funkcí a kvalitních součástek s dlouhou životností, které u nejnovějších modelů Hitachi snižují celkové náklady na vlastnictví(TCO).

„Projektor CP-X4020 je odpovědí na opakované volání našich zákazníků po uvedení modelu, který je cenově dostupným řešením pro stálou instalaci, ale může zároveň sloužit i jako přenosný přístroj se silným výkonem při mnoha různých příležitostech,“ řekl Axel Kutschke, hlavní ředitel divize prezentačních produktů společnosti Hitachi Digital Media Group. „Díky svým high-endovým funkcím má nový model potenciál splnit oba dva tyto požadavky. A když se k tomu přidají nejnovější technologie, které snížují TCO a zvyšují už tak záviděníhodnou spolehlivost značky Hitachi, přináší model CP-X4020 trvalou hodnotu a výkonnost v každém prostředí.“

Projektor CP-X4020 obsahuje hybridní filtr Hitachi, který je navržen pro cyklus údržby o délce 4000 hodin a stejně dlouhá je i životnost lampy. To představuje nejen finanční úsporu na údržbě, ale také se redukuje množství elektronického odpadu, a tak se šetří životní prostředí. Parametry výkonu u tohoto projektoru s jasem 4000 ANSI lumenů jsou působivé už na papíře, natož pak při samotném promítání. Funkce aktivní clony pomáhá zajistit kontrastní poměr 2000:1, který přináší ještě více života do LCD obrazu s vysokým barevným jasem a rozlišením XGA. 16W reproduktor o vysoké kvalitě zajišťuje bezproblémový přenos zvukové stopy. Úroveň hlučnosti je působivých 29dB v úsporném režimu, což umožňuje nerušené promítání kdekoli. Kromě všech oblíbených funkcí projektorů Hitachi a standardní výbavy zajištující kvalitu, použitelnost a bezpečnost, nabízí model CP-X4020 nový on-screen display, který ještě zjednodušuje instalaci a používání projektoru. Ačkoli model není k dispozici s vyměnitelnými čočkami, zajišťuje po instalaci obraz 4:3 nebo širokoúhlý 16:9/16:10 s uhlopříčkou od 0,8m do 7,6m. Širokoúhlý obraz se může promítat ze vzdálenosti od 1m do 11,7 m.

Projektor Hitachi CP-X4020 je již v Europě v prodeji.

LCD PROJEKTOR HITACHI CP-X4020

HLAVNÍ FUNKCE A PŘEDNOSTI
PŘEHLED VLASTNOSTÍ

Hitachi inovace Nízké TCO - hybridní filtr s cyklem údržby 4000 hodin a 4000hodinová životnost lampy zajišťují při běžném použití dlouhé intervaly údržby. Nízká spotřeba energie v režimu standby.
High-endové funkce Aktivní clona zajišťující kontrastní poměr 2000:1. LCD obraz s vysokým barevným jasem a skvělá reprodukce videa díky funkcím, jako je například gamma korekce, progressive scan a Hitachi redukce šumu.
Použitelnost Intuitivně navržené funkce zjednodušují každodenní používání v různém prostředí: režim promítání na bílou a černou tabuli, funkce šablon, vlastní pojmenování vstupů, změna frekvence IR, předvolby nastavení. Energeticky úsporný režim, rychlý start do 4 vteřin a automatické vypínání.

Bezpečnostní vybavení : Detektor přenášení, zámek PIN, PIN zámek vlastní obrazovky, zámek tlačítek, Kensington slot, ocelový bezpečnostní třmen a štítek se sériovým číslem na boku odolný proti odstranění.

Optický výkon: 4000 lumenů v normálním režimu a 3000 lumenů v úsporném režimu z 0,63” 3LCD panelu. Rozlišení XGA. 8-bitová barevná hloubka se 16,7 miliony barev.
Možnosti instalace: Jednoduchý a efektivní provoz s manuálním zaostřováním a 1,2 x zoomem. Obraz o uhlopříčce 0,8m až 7,62m ze vzdálenosti od 1m do 11,7m v poměru 16:9/16:10 a ze vzdálenosti 1,8m obraz o uhlopříčce 1,52m v poměru 4:3. Optická úprava lichoběžníkového zkreslení(keystone)- 9:1 posun vzhůru, pevný. Automatický digitální vertikální keystone ±30 stupňů.
Reproduktor: 16W vestavěný reproduktor a funkce přemostění zvukových vstupů.
Hlučnost: Tichý provoz 29dB v úsporném režimu, 36dB v normálním režimu.
Připojení k počítači: 15-pin mini D-sub (2x vstup, 1x výstup)
Video/audio/ovládání: Video vstupy: 1x RCA konektor(kompozitní), 1x S-Video Mini-DIN 4pin konektor, 3x RCA konektor (složkový). Audio vstupy/výstupy: stereo mini jack (2x vstup, 1x výstup), 1x stereo RCA konektor (vstup), 1 x 9-pin D-sub, a RS232 pro ovládání
Rozměry: 400mm(š) x 98mm(v) x 318mm(d)
Hmotnost: 4,2Kg

Tiskové zprávy

Diskuse