Logitech Speaker Lapdesk N700

6. 1. 2010 20:33    Rubrika: Tiskové zprávy

Nejnovější podložka pod notebook Lapdesk nabízí pohlcující zvuk a zvýšené pohodlí díky integrovaným stereo reproduktorům, vestavěnému větráku a vypolstrované spodní části

Logitech Speaker Lapdesk N700

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



Pravděpodobně již používáte váš notebook k poslouchání hudby, hraní her a sledování filmů, televize a videí. Používáte jej na pohovce a na posteli. Ale dosud hledáte způsob, jak se zároveň uvelebit a zároveň zachovat vysokou kvalitu zvuku, která se zásadním způsobem podepíše na celkovém prožitku. Pro zajištění prožitku z poslechu na vašem notebooku, podobného návštěvě kina, společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes představila podložku pod notebook Logitech® Speaker Lapdesk N700 — první univerzální notebookové příslušenství společnosti Logitech s integrovanými stereo reproduktory, vestavěným větrákem a širokou vypolstrovanou spodní částí.
„Stále více a více lidí po celém světě si na svých noteboocích užívá fantastickou zábavu — avšak pouze s průměrným zvukem a pohodlím,” řekl Denis Pavillard, viceprezident marketingu produktů příslušenství pro notebooky společnosti Logitech. „Vlastně, podle našeho průzkumu, téměř 50 procent uživatelů notebooků uvedlo svou nespokojenost s kvalitou zvuku z vestavěných reproduktorů. Podložka pod notebook Logitech Speaker Lapdesk N700 pomáhá přeměnit váš notebook na soukromé kino v pohodlném umístění na vašem klíně.”
Na rozdíl od většiny notebookových reproduktorů podložka Logitech Speaker Lapdesk N700 nabízí reproduktorovou soustavu se zvukem ve vysoké kvalitě se dva 2palcovými vysoce výkonné reproduktory. Reproduktory jsou navržené speciálně pro přenosné počítače a jsou umístěny po stranách vašeho notebooku, aby vám poskytly kvalitní zvuk a silné basy. A protože jsou připojeny pomocí jediného USB kabelu, vyhnete se spletenci kabelů nebo komplikacím při přenášení z místa na místo a připojování externích reproduktorů.
Zatímco si budete užívat zábavy na svém notebooku, podložka pod notebook Logitech Speaker Lapdesk N700 vám pomůže, abyste se přitom cítili pohodlně. Ať už jste na pohovce nebo na posteli, úhel, ze kterého sledujete displej, a vypolstrovaná spodní část podložky vám pomůže sedět pohodlněji. Tichý a efektivní větrák mezitím napomáhá cirkulaci vzduchu pod vaším notebookem a design s důrazem na zaštítění proti teplu chrání vaše nohy a klín před teplem vycházejícím z notebooku. Větrák navíc před prachem a poškozením chrání mřížka, volnému a bezproblémovému proudění vzduchu ještě napomáhají zadní a dolní průduchy.
Podložka Logitech Speaker Lapdesk N700 se snadno zapojuje i používá. Prostě zapojíte jeden USB kabel a můžete přehrávat filmy, hudbu, online videa a jiný obsah v kvalitním stereo zvuku – není zapotřebí žádný instalační software ani baterie. A k zajištění pohodlného ovládání na dosah vašich prstů nabízí podložka Speaker Lapdesk N700 ovládání hlasitosti reproduktorů a vypínač větráku.
Cena a dostupnost
Podložka pod notebook Logitech Speaker Lapdesk N700 by měla být v Evropě dostupná v březnu za doporučenou maloobchodní cenu 1 820 Kč s DPH (resp. €69.99).

Tiskové zprávy

Diskuse