Mobilní telefon HTC Smart

7. 1. 2010 19:36    Rubrika: Tiskové zprávy

HTC Smart definuje novou kategorii cenově dostupných chytrých telefonů

Mobilní telefon HTC Smart

HTC Smart zaujme kompaktním designem a integrovaným HTC Sense

Společnost HTC Corporation dnes odhalila chytrý telefon HTC Smart, který definuje novou kategorii snadno ovladatelných smartphonů dostupných lidem po celém světě. HTC Smart se dostane na evropský a asijský trh v průběhu jara.

„HTC vždy naslouchá zákazníkům a snaží se posouvat úroveň mobilní komunikace. HTC Smart je odpověď všem, kteří požadují snadno ovladatelný a zároveň cenově dostupný chytrý telefon,“ říká Peter Chou, CEO, HTC Corporation. „Pokud telefon disponuje dotykovým rozhraním, ještě to neznamená, že snese označení chytrý telefon. HTC Sense nabízí maximální komfort všem, kteří od svého telefonu chtějí více.“

HTC Sense pro každého
HTC Smart nabízí kompaktní design a obsahuje teorii HTC Sense, která staví lidi do středu zájmu. Základem jsou tři principy: Udělej to po svém, Zůstaň nablízku a Objev nečekané. HTC Smart umožňuje přizpůsobit nastavení telefonu vlastním představám. Díky tomu jsou uživatelé rychle a snadno v kontaktu se svými přáteli, mají přístup k nejrůznějším sociálním sítím a bez problémů mohou obratem ruky volat a psát textové zprávy nebo e-maily.

„HTC Smart je novým mezníkem mezi chytrými telefony,” říká Paul Jacobs, CEO, Qualcomm Incorporated. „Je nám potěšením spolupracovat s HTC, jelikož přizpůsobí možnosti mobilní platformy Qualcomm Brew a nabídnou lidem po celém světě špičkový výkon a jedinečné zážitky.”

Mobilní platforma Qualcomm Brew
HTC Smart využívá mobilní platformu Qualcomm Brew, populární mobilní operační systém, která umožňuje nabízet chytré telefony za přijatelnou cenu. Společnosti HTC nabízí možnost poskytovat funkce chytrých telefonů v širší škále přístrojů.