Kingston Technology vydává 24 GB sady HyperX

7. 1. 2010 19:42    Rubrika: Tiskové zprávy

• Podívejte se na video, kde je 24GB sada HyperX v akci http://www.youtube.com/watch?v=l3DeV_HvcVI

Kingston Technology vydává 24 GB sady HyperX

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



Kingston Technology vydává 24GB sady HyperX ― dosud největší v historii

24GB trojkanálové paměťové sady pro Intel Core i7; 16GB sady pro Core i5

International CES Las Vegas, Nevada a Fountain Valley, Kalifornie – 6. ledna Společnost Kingston Technology Company, Inc., přední nezávislý světový výrobce paměťových produktů, dnes ohlásila, že začíná s prodejem dosud největších paměťových sad Kingston HyperX® DDR3. Uživatelé platforem Intel Core i7 a X58 nyní mohou své sestavy dostat až do paměťových extrémů se sadou Kingston 1600MHz 24GB HyperX tvořenou šesti 4GB moduly. Pro nadšence využívající chipsety Core i5 a P55 vydává Kingston sadu 1600MHz 16GB, což je sada čtyř 4GB modulů, k plnému využití výkonu dvou kanálů. Podívejte se na video, kde je 24GB sada HyperX v akci http://www.youtube.com/watch?v=l3DeV_HvcVI

„Jsme potěšeni, že můžeme profesním spotřebitelům, nadšencům a pokročilým multimédiím, přinést ty největší paměťové sady HyperX,“ řekl Mark Tekunoff, senior technology manager ze společnosti Kingston®. „Uživatelé pracující s nejnovějším operačním systémem jako Windows 7 mohou mít díky 24 GB nebo 16 GB paměti DDR3 HyperX spuštěno několik programů naráz, přehrávat videa náročná na paměť nebo používat aplikace pro práci s fotografiemi či mít spuštěno mnoho virtuálních počítačů a docílit tak větší efektivity a nárůstu výkonu, než kdykoli předtím.”

1600MHz troj- a dvoukanálové sady jsou určeny pro použití na těch nejlepších základních deskách na trhu od předních výrobců jako jsou například Asus a Gigabyte.

Na paměti Kingston HyperX je poskytována doživotní záruka a bezplatná nepřetržitá technická podpora. Pro podrobnější informace navštivte internetovou stránku Kingston na www.kingston.com/europe.

Tiskové zprávy

Diskuse