Mio Technology - 25 cen za série Mio Moov V a S

7. 1. 2010 18:57    Rubrika: Tiskové zprávy

Série Mio Moov V a S nasbíraly v roce 2009 v západní Evropě 25 cen

Mio Technology - 25 cen za série Mio Moov V a S

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Mio Technology, jeden z předních výrobců přenosných navigačních zařízení, během roku 2009 získala 25 cen a doporučení od redaktorů magazínů v celé západní Evropě za svoje série Mio Moov V a S, které nabízejí uživatelsky přívětivý navigační software „Mio Spirit“. Intuitivní a snadné ovládání bylo velmi dobře přijato zákazníky i odbornými médii ve Spojeném království, Německu, Rakousku, Švýcarsku, zemích Beneluxu, Francii, Španělsku, skandinávských zemích, Itálii, Řecku a i v České republice.

Od svého uvedení na trh v roce 2009 byla série Moov S chválena za svoje snadno použitelné intuitivní uživatelské rozhraní, vyhledávání podle klíčových slov, funkce průzkumu okolí a přesné určování polohy. Ve Spojeném království udělil Personal Computer World modelu Moov S500 svoje ceny „Editor’s Choice“ a „Best Buy“. Tento produkt byl za svůj velký displej, podporu Bluetooth a rychlou navigaci poctěn také označením „Recommendation“ magazínu PC Today ve Španělsku a PC-Tidninggen ve Švédsku.

Moov V500 a V700 jsou první zařízení svého druhu, která nabízejí perfektní kombinaci profesionální navigace a kvalitního příjmu digitální TV za přijatelnou cenu. Moov Spirit V505 TV s 5" displejem získal nedávno nejvyšší redakční hodnocení od magazínů NaviConnect v Německu a FWD Magazine v Belgii. Tuzemský časopis Extra PC tuto satelitní navigaci označil za nejlepší přenosnou digitální televizi na trhu a udělil ji ocenění Tip redakce. Navigace Moov V505 v České republice potěšila i magazín T3 a za výbornou digitální televizi, kvalitní mapy a skělou hlasitost ji předal ocenění Tip šéfredaktora.

Německý IT magazín Infosat dospěl k závěru, že: „Společnost Mio vytvořila modelem Moov Spirit V735 TV všestranný přístroj, který uspěl ve všech částech testu. Uživatelská přívětivost, vysoká kvalita příjmu, přehledné uspořádání jednotlivých navigačních řešení s užitečnými doplňkovými informacemi a špičkové výrobní zpracování dělá z kombinace navigace a TV produkt, který je možné opravdu doporučit.“ Další uznání přišlo z Dánska, Španělska a Rakouska. Francouzský magazín Windows Vista vyzdvihuje zejména štíhlý tvar Mio Moov Spirit V735, zatímco švýcarský PC Tipp uděluje pět hvězdiček za jeho multimediální schopnosti a inovativní funkci Explore Mode.

Dostupnost produktů a modelů se liší podle regionu. Chcete-li získat informace o produktech a maloobchodních cenách, navštivte www.mio.com/cz nebo kontaktujte vašeho regionálního zástupce Mio.

Tiskové zprávy

Diskuse