Mivvy 112 - mobil pro seniory

7. 1. 2010 12:08    Rubrika: Tiskové zprávy

Moderní a přesto velice jednoduše ovládatelný telefon Mivvy 112 byl vyvinut přesně pro potřeby seniorů. Vedle standardních funkcí umožňuje, mimo jiné, zavolat si v případě nouze pomoc stisknutím jediného tlačítka.

Mivvy 112 - mobil pro seniory

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Praha, 7. ledna 2010 – Společnost mivvy® se jako jedna z mála na tuzemském trhu rozhodla usnadnit život seniorům a přichází s novým telefonem Mivvy 112. Design a funkce přístroje jsou přizpůsobeny lidem, kteří nechtějí a nepotřebují brouzdat internetem v mobilu, ale těm, kteří potřebují hlavně telefonovat a v případě nouze si vždy a co nejjednodušším způsobem přivolat pomoc.

Novinka má rozměr 102 \xD7 49 \xD7 15 mm a na první pohled jistě zaujme velikostí tlačítek a displeje. Tato koncepce přináší uživatelům pohodlí snadného a velmi jednoduchého ovládání. Vedle doplňkových funkcí (jako je např. svítilna, FM rádio, přehrávač hudby či kalkulačka) je telefon vybaven speciálním SOS tlačítkem, které je umístěné za zadní straně přístroje. Po stisknutí SOS volání telefon vytočí uživatelem předvolené telefonní číslo a automaticky zapne hlasitý handsfree režim, aby byl volaný účastník dostatečně dobře slyšet.

Mivvy 112 je k dostání v elegantní bílé, nebo decentní černé barvě a je dodáván s tištěnou a snadno čitelnou uživatelskou příručkou. Vzhledem ke všem svým funkcím a ceně, nemá na současném trhu konkurenci.

mivvy 112 je v maloobchodech k dostání již za 1299 Kč včetně DPH.
Další informace jsou k dispozici na www.mivvy.eu.

Tiskové zprávy

Diskuse