Epson - globálním sponzorství Manchester United

1. 12. 2010 19:47    Rubrika: Tiskové zprávy

Epson podepsal dohodu o globálním sponzorství, podle níž se stane oficiálním partnerem pro kancelářské vybavení jednoho z nejslavnějších fotbalových klubů Manchester United.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Smlouva s okamžitou platností zajistí, že jako jeden z předních světových výrobců tiskáren, projektorů a skenerů bude Epson zásobovat Manchester United svým zařízením ve všech prostorách Old Traffordu. Touto dohodou Epson připojí svou značku ke klubu světové třídy a pozvedne svůj profil v Evropě i po celém světě, kde má klub své příznivce.

Partnerství bylo potvrzeno 26. listopadu na stadionu Old Trafford, před sobotním utkáním proti Blackburn Rovers, za účasti manažera Sira Alexe Fergusona, výkonného ředitele Davida Gilla a celého prvního týmu.
U příležitosti této zahajovací akce řekl prezident společnosti Epson, pan Minoru Usui: „Partnerství s Manchester United staví Epson do jedné řady se vzrušující a celosvětově uznávanou značkou, čímž nás přibližuje našim zákazníkům na celém světě. Obě značky ukazují cestu neutuchající kreativitou a inovativností a mají společný závazek dosažení nejvyšších standardů. Naše vize stimulovat a inspirovat zákazníky je vyjádřena úspěchy Manchester United na hřišti a unikátními technologiemi tiskáren a projektorů, kterými je společnost Epson světoznámá.”

Epson očekává, že dohoda umožní značce přiblížit se zákazníkům a jejich zájmům. Epson považuje za správné, že se podílí na společenství, v němž podniká, a nachází silnou součinnost s Manchester United, mužstvem se silným duchem pospolitosti, známým svými programy pro místní komunitu.

Výkonný ředitel Manchester United David Gill řekl: „Jsme samozřejmě velmi potěšeni, že se Epson tímto okamžikem zařadil mezi naše obchodní partnery a těšíme se, že vytvoříme zajímavý komunikační program, který nám oběma pomůže dosáhnout vytyčených obchodních cílů. Epson je skvělá globální značka, která se dokonale hodí k našim stávajícím partnerům.”

Dohoda byla fanouškům oznámena v poločase utkání s Blackburn Rovers v sobotu 27. listopadu.

Tiskové zprávy

Diskuse