Konica Minolta bizhub PRESS C7000

1. 12. 2010 20:09    Rubrika: Tiskové zprávy

Představení tiskového řešení Konica Minolta bizhub PRESS C7000

Konica Minolta bizhub PRESS C7000

Konica Minolta uvádí na trh profesionální tiskové řešení pro reprografická centra a komerční tiskárny.

Praha, 1.prosince 2010 - Konica Minolta Business Solutions Czech Republic, spol. s r.o. dnes představila nové profesionální tiskové řešení Konica Minolta bizhub PRESS C7000. Tento model je speciálně určen do oblasti centrálních reprografických center (CRD), velkých reklamních agentur zabezpečujících množství tiskových dokumentů pro své klienty a samozřejmě do oblasti komerčních tiskáren, které stále častěji hledají optimální řešení v oblasti digitálního tisku.

Model bizhub PRESS C7000 disponuje robustní tiskovou jednotkou nabízející vysokou produktivitu 71 stran A4/min. pro plnobarevný i černobílý tisk. Tiskový systém zajišťuje díky vysokému tiskovému rozlišení (1200 \xD7 1200 dpi při 8 bitech), kompaktní celokovové konstrukci a sofistikovaným nástrojům zabezpečujícími stabilitu tiskového stroje v reálném provozu vysokou kvalitu tiskových výstupů. To vše v kombinaci s intuitivním ovládáním stroje, širokým spektrem podporovaných médií a dokončovacích modulů je odpovědí na požadavky polygrafického trhu.

Klíč k úspěchu
Vysoká spolehlivost, produktivita, stabilita a vysoká tisková kvalita v kombinaci s širokým portfoliem médií (až 300 g/m2) je dnes klíčem k úspěchu. Pro naplnění těchto požadavků využívá tiskový stroj Konica Minolta bizhub PRESS C7000 nástroje pro zpracování barvy druhé generace S.E.A.D. II („Screen-Enhancing Active Digital Process“) a řadu technických inovací zajišťujících mimořádnou reprodukci barev, jako je například savkové podávání tiskových archů, in-line měřicí senzory, vlhčení tiskového archu po průchodu fixační jednotkou, technologie IT bit zdokonalující tisk v oblasti polotónů a tenkých linek či unikátní polymerovaný toner Konica Minolta Simitri HD (High Definition).

Vysoká modularita
Model bizhub PRESS C7000 reaguje i na požadavky trhu na vysokou modularitu celého systému. Je tak možno najít optimální řešení pro každého uživatele, protože lze vybrat řešení ze širokého spektra tiskových řadičů (řadič Konica Minolta IC-601, externí postscriptové ripy EFI Fiery či Creo). Tento přístup k zákazníkovi kopíruje i vysoký počet finišerů pro in-line produkci tiskových aplikací, které se dnes stávají nezbytností.